П`ятниця, 24.11.2017, 14:16
Вітаю Вас Гість | RSS

<Багатопрофільний регіональний центр професійної освіти

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 139
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Шпола
Головна » 2017 » Березень » 9 » Проведення тижня кухарів-кондитерів у БРЦПО у Черкаській області
12:41
Проведення тижня кухарів-кондитерів у БРЦПО у Черкаській області

З 27.02.17р. по 03.03.17р. в БРЦПО у Черкаській області був проведений тиждень « Кухарів - кондитерів». Святковий настрій та атмосферу створювали за допомогою перегляду і обговорюванню фільмів, проведення майстер – класу, цитат, плакатів.

            Головною подією цього тижня стало залучення учнів до заходів із розробленими завданнями посильного для них рівня. Особливу увагу було приділено розкриттю творчого потенціалу учнівської молоді.

            У рамках тижня було проведено такі заходи :

  1. Проведено відкритий урок у групі №32 на тему: «Технологія приготування тіста на млинчики та виробів з нього» майстер в/ н Беляк В.Д.
  2. Проведено відкритий урок у групі №22 на тему: «Технологія приготування вареників з різними начинками» майстер/н Погрібна Л.В.
  3. Майстер клас дріжджового тіста , проведено майстрамиБРЦПО у Черкаській області.
  4. Брейн-ринг між учнями IIта IIIкурсу на тему : « Технологія приготування прісного тіста».
  5. Проведено майстер клас з приготування різновиду начинок .

Були запрошені на відкриті уроки :  методист Безугла Л.О.   голова метод.комісії Фертюк Л.С.

Переглядів: 136 | Додав: vpl | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту