Головна Мій профіль Вихід RSS                                                                                                                                                                                                                                                                        Вівторок, 23.04.2024, 19:31                                                                                                                                                                                   
ВИ УВІЙШЛИ ЯК Гість | ГРУПА "Гості"


БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР 

ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

 https://www.facebook.com/BRZPO 

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 195
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Навчально - методична робота


Робочий зошит з предмету "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
Інформація | 27.06.2013, 11:27
 
Додав: vpl | Контактна особа: Фесун І.О. E
Переглядів: 1860 | Розміщено до: 27.07.2013 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук