Урок 41
Тема уроку №41
«Розміщувати бакалійні товари по місцях зберігання з урахуванням вимог товарного сусідства»
Хочу наголосити, що при викладці товарів, необхідно дотримуватись вимог з охорони праці, утримувати робоче місце в чистоті та бути обережними з стелажами і не перевантажувати їх норму задля уникнення травм
Для повторення теоретичного матеріалу з теми, прочитайте сторінки 28,203,218
«Технологія зберігання продовольчих товарів» Є.В. Бєлінська
https://pidruchniki.com/1368080263707/tovaroznavstvo/tehnologiya_zberigannya_prodovolchih_tovariv
Завдання винесені на опрацювання:
- Розрахувати площу для розміщення товарів.
- Оформити цінники на дані товари.
- Перевірити торгово-транспортну накладну.
- Повторити правила утримання в належному стані робочого одягу.
Спробуйте, будь ласка, самостійно здійснити дані завдання, виходячи з Ваших можливостей та наявних матеріалів
Перед початком роботи перегляньте, будь ласка, відеоматеріали за посиланнями:
- Правила викладки товарів:
https://www.youtube.com/watch?v=QI9urSC_5To
Для зворотнього зв'язку використовувати електронну адресу timcokot@meta.ua , бесіду у Viber «група 17/2» та в телефонному режимі за номером 068 371 26 09.
Бажаю натхнення, успіхів та здоров’я!!!
|