Головна Мій профіль Вихід RSS                                                                                                                                                                                                                                                                        Середа, 24.04.2024, 20:07                                                                                                                                                                                   
ВИ УВІЙШЛИ ЯК Гість | ГРУПА "Гості"


БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР 

ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

 https://www.facebook.com/BRZPO 

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 195
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


У ліцеї пройшов день профілактики правопорушень. Волонтер Скрипник І. А. прочитав лекцію на тему: "Алкоголь-ворог здоров'я" Всі учні ліцею переглянули відеоматеріали про шкідливість алкоголю.
Переглядів: 503 | Додав: vpl | Дата: 18.12.2015

18 грудня у ліцеї було проведено захід до Дня святого Миколая, який провели учні груп будівельників разом з майстром виробничого навчання Кажукалом Олексієм Станіславовичем та викладачем спецпредметів Дашком Валерієм Петровичем. Під час свята дітям всіх груп ліцею святий Миколай подарував солодощі.
Переглядів: 519 | Додав: vpl | Дата: 18.12.2015

З метою пропаганди правових знань, підвищення загального рівня правової культури учнів, набуття необхідного рівня знань, формування поваги до права в ліцеї з 7 по 11 грудня проводився Всеукраїнський тиждень права за таким планом:
- Всеукраїнський урок «Права людини» проведений у всіх групах ліцею з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини;
- усний журнал для учнів груп І курсів «Захист прав дітей у нашій державі»;
- круглий стіл для учнів груп ІІ курсів «Знання прав людини – шлях до взаєморозуміння»;
- профілактична бесіда з переглядом відеоматеріалів за участю волонтера Скрипника А. І. «Що таке насильство»;
- виховні години «Я маю право», «Кожна людина має право», «Право обов’язок, свобода та відповідальність», «Я – людина і це мене до чогось зобов’язує»
- перегляд документальних та художніх фільмів всіма учнями ... Читати далі »
Переглядів: 558 | Додав: vpl | Дата: 15.12.2015

До Дня людей з інвалідністю, з метою проявлення поваги, людського ставлення до учнів, директор ліцею Малогловець В. В. вручила солодощі таким учням: Семерунь М., Перемотову А., Хасанову І. та Гавриленко О.
Переглядів: 586 | Додав: vpl | Дата: 15.12.2015

2грудня у ДНЗ "Васильківський ПЛ" відбувся обласний семінар викладачів та майстрів виробничого навчання будівельного напрямку на тему: "Дидактичне забезпечення професійної підготовки робітників будівельного напрямку".
Метою семінару було створення оптимальної системи навчально - методичної документації і засобів навчання учнів відповідно до державних стандартів професійно-технічної освіти з будівельних професій.
Відповідно до теми семінару було проведено урок теоретичного навчання, викладач І категорії Дашко В. П., та фрагмент уроку виробничого навчання, майстер виробничого навчання Куліков Я. Г..
Переглядів: 554 | Додав: vpl | Дата: 03.12.2015

Напередодні Дня Збройних сил України у ДНЗ «Васильківський ПЛ» було проведено урок мужності на тему: «Захист Вітчизни – священний обов’язок кожного», який провів викладач предмету Захист Вітчизни Максимчук Віктор Миколайович і майстер виробничого навчання Кучеренко Вадим Віталійович.
Адже наша Батьківщина – це не просто земля. Це та земля, якій у роках історії не було місця, якій довелося винести стільки страждань, стільки ганебних підлих зрад, зазнати стільки голодних років, що стає моторошно на душі. Щоби знову не повторилося страхіття минулих часів, треба піклуватися про власну Батьківщину, охороняти її спокій берегти її поля і ліси. Без цього всього вона загине, а разом з тим і ми залишимося без Вітчизни, - так говорив він учням ліцею.
«Хоч би що не сталося з Вітчизною, хоч би як ворог не хотів завоювати її свободу, усі ми повинні стати на її захист» - так говорили учні ліцею Мельниченко Ілона, Кузьменко Влад, К ... Читати далі »
Переглядів: 517 | Додав: vpl | Дата: 03.12.2015

До 72-ої річниці Дня пам’яті жертв голодомору у ліцеї було проведено такі заходи:
 тематична виставка літератури «Голодомор – це злочин проти людства»;
 акція «Пам'ять єднає», «Згадаймо рідних, які загинули під час голодомору»;
 перегляд фільмів, відео, фото та інших документальних матеріалів учнями ліцею;
 круглий стіл для груп учнів М – 1, Б – 1, К – 1 «Уроки голодомору і сучасна Україна»
 урок – пам’яті «З присвятою замордованим голодом»;
 загальнонаціональна хвилина мовчання. Акція «Запали свічку».
Переглядів: 495 | Додав: vpl | Дата: 30.11.2015

До Дня Гідності та свободи учні ліцею взяли активну у меморіальних заходах, які проводилися у місті Шпола, а також у акції пам’яті «Життя заради України: нам є чим пишатися»
Переглядів: 503 | Додав: vpl | Дата: 26.11.2015

17 листопада в ліцеї відбулося свято до Дня студента «Ліцеїсти – майбутні студенти вишів». Відрадно відмітити групи К – 1, К – 2, К – 3, К – 4, Б – 1, які разом з майстрами в/н та керівниками груп зробили «солодкі посиденьки» під час веселої перерви.
Переглядів: 518 | Додав: vpl | Дата: 26.11.2015

« 1 2 ... 59 60 61 62 63 ... 80 81 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів