БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ
https://www.facebook.com/BRZPO
Меню сайту
Наше опитування
Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
Майстер в/н Попович Юлія АнатоліївнаМайстер виробничого навчання Попович Юлія Анатоліївна приєднуєтесь до https://classroom.google.com/ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ код класу 7xmbzpfЗавдання для дистанційного виробничого навчання групи ОБ 1/2 «Офіціант; бармен» з професії «Офіціант» 4 розряду. Зворотній зв'язок та спілкування у ViberОБ 1/2 Skype:live:.cid.31ea39e96b3c8de0 Юлія Попович, та в телефонному режимі. Тема уроку №4 «Підготовка торговельного залу до обслуговування відвідувачів зі складним сервіруванням столів.Складання святкового меню. Оформлення запрошень і кувертних (персональних) карток меню". Перед виконаннямнаступнихзавдань хочу наголосити Вам про необхідністьдотримуватисявимог з охоронипраці та безпекижиття: 1.Користуватисялишесправнимінвентарем та обладнанням. 2.Дотримуватися вимог електробезпеки особистої та виробничої гігієни та санітарії. 3. Дотримуватися правил організаціїробочогомісцяофіціанта. Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте в підручнику http://book4cook.in.ua/?p=90 - Сало Я.М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа: Довідник офіціанта. – Львів: Афіша – 2007. – 301 с. ст.123 Рекомендую в процесі підготовки до виконання робіт використовувати інтернет- ресурси: https://vseosvita.ua/library/metodicna-rozrobka-vidkritogo-uroku-teoreticnogo-navcanna-serviruvanna-stolu-121240.html-Сервірування столу. https://vseosvita.ua/library/servirovka-stolu-32350.html – Сервіровка столу. https://pidruchniki.com/1601101343455/turizm/zagalni_printsipi_skladannya_menyu – загальні принципи складання меню. http://10000menu.ru/termini/16189-shho-take-kuvertnaja-kartka.html -Що таке кувертная картка? Відео за посиланнями: https://www.youtube.com/watch?v=oBIFPORd3H0 – як правильно сервірувати стіл. https://www.youtube.com/watch?v=y-d8zNPakcU - Несколькотарелок (Видео с мастер-класса) Завдання винесені на опрацювання :
Фото звіт виконаних завдань(фото зошита) надсилати у ViberОБ1/2 або на електронну адресу:popovich990@ukr.net
|
Пошук
Календар
Архів записів
Друзі сайту
|