Майстер виробничого навчання Попович Юлія Анатоліївна
приєднуєтесь до https://classroom.google.com/
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ код класу 7xmbzpf
Завдання для дистанційного виробничого навчання групи ОБ 1/2 «Офіціант; бармен» з професії «Офіціант» 4 розряду.
Зворотній зв'язок та спілкування у ViberОБ 1/2
Skype:live:.cid.31ea39e96b3c8de0 Юлія Попович,
та в телефонному режимі.
Тема уроку №4 «Підготовка торговельного залу до обслуговування відвідувачів зі складним сервіруванням столів.Складання святкового меню. Оформлення запрошень і кувертних (персональних) карток меню".
Перед виконаннямнаступнихзавдань хочу наголосити Вам про необхідністьдотримуватисявимог з охоронипраці та безпекижиття:
1.Користуватисялишесправнимінвентарем та обладнанням.
2.Дотримуватися вимог електробезпеки особистої та виробничої гігієни та санітарії.
3. Дотримуватися правил організаціїробочогомісцяофіціанта.
Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте в підручнику
http://book4cook.in.ua/?p=90 - Сало Я.М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа: Довідник офіціанта. – Львів: Афіша – 2007. – 301 с. ст.123
Рекомендую в процесі підготовки до виконання робіт використовувати інтернет- ресурси:
https://vseosvita.ua/library/metodicna-rozrobka-vidkritogo-uroku-teoreticnogo-navcanna-serviruvanna-stolu-121240.html-Сервірування столу.
https://vseosvita.ua/library/servirovka-stolu-32350.html – Сервіровка столу.
https://pidruchniki.com/1601101343455/turizm/zagalni_printsipi_skladannya_menyu – загальні принципи складання меню.
http://10000menu.ru/termini/16189-shho-take-kuvertnaja-kartka.html -Що таке кувертная картка?
Відео за посиланнями:
https://www.youtube.com/watch?v=oBIFPORd3H0 – як правильно сервірувати стіл.
https://www.youtube.com/watch?v=y-d8zNPakcU - Несколькотарелок (Видео с мастер-класса)
Завдання винесені на опрацювання :
- Перегляньте всі матеріали, як відео так і підручник.
- Коротко занотуйте у робочому зошиті.
- Дайте відповіді на такі питання (письмово):
- Що таке кувертна картка?
- Чим характерний європейський сніданок?
- Спробуйте виконати у домашніх умовах: складне сервірування столу.
Фото звіт виконаних завдань(фото зошита) надсилати у ViberОБ1/2 або на електронну адресу:popovich990@ukr.net