Головна Мій профіль Вихід RSS                                                                                                                                                                                                                                                                        Вівторок, 19.03.2024, 05:07                                                                                                                                                                                   
ВИ УВІЙШЛИ ЯК Гість | ГРУПА "Гості"


БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР 

ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

 https://www.facebook.com/BRZPO 

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 195
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Майстер в/н Попович Юлія Анатоліївна

Майстер виробничого навчання  Попович Юлія Анатоліївна

приєднуєтесь до  https://classroom.google.com/     

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ  код класу 7xmbzpf

Завдання для дистанційного виробничого навчання групи ОБ 1/2 «Офіціант; бармен» з професії «Офіціант» 4 розряду.

Зворотній зв'язок та спілкування у ViberОБ 1/2

Skype:live:.cid.31ea39e96b3c8de0   Юлія Попович,

та в телефонному режимі.

Тема уроку №4 «Підготовка торговельного залу до обслуговування відвідувачів зі складним сервіруванням столів.Складання святкового меню. Оформлення запрошень і кувертних (персональних)  карток меню".

Перед виконаннямнаступнихзавдань хочу наголосити Вам про необхідністьдотримуватисявимог з охоронипраці та безпекижиття:

1.Користуватисялишесправнимінвентарем та обладнанням.

2.Дотримуватися вимог електробезпеки  особистої та виробничої гігієни та санітарії.

3. Дотримуватися правил організаціїробочогомісцяофіціанта.

Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте в підручнику

http://book4cook.in.ua/?p=90 - Сало Я.М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа: Довідник офіціанта. – Львів: Афіша – 2007. – 301 с. ст.123

Рекомендую в процесі підготовки до виконання робіт використовувати інтернет- ресурси:

https://vseosvita.ua/library/metodicna-rozrobka-vidkritogo-uroku-teoreticnogo-navcanna-serviruvanna-stolu-121240.html-Сервірування столу.

https://vseosvita.ua/library/servirovka-stolu-32350.html – Сервіровка столу.

https://pidruchniki.com/1601101343455/turizm/zagalni_printsipi_skladannya_menyu – загальні принципи складання меню.

http://10000menu.ru/termini/16189-shho-take-kuvertnaja-kartka.html -Що таке кувертная картка?

Відео за посиланнями:

https://www.youtube.com/watch?v=oBIFPORd3H0 – як правильно сервірувати стіл.

https://www.youtube.com/watch?v=y-d8zNPakcU - Несколькотарелок (Видео с мастер-класса)

Завдання винесені на опрацювання :

  1. Перегляньте всі матеріали, як відео так і підручник.
  2. Коротко занотуйте у робочому зошиті.
  3. Дайте відповіді на такі питання (письмово):
  • Що таке кувертна картка?
  • Чим характерний європейський сніданок?
  1. Спробуйте виконати  у домашніх умовах: складне сервірування столу.

Фото звіт виконаних завдань(фото зошита) надсилати у ViberОБ1/2 або на електронну адресу:popovich990@ukr.net

 

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів