Головна Мій профіль Вихід RSS                                                                                                                                                                                                                                                                        Субота, 16.10.2021, 18:53                                                                                                                                                                                   
ВИ УВІЙШЛИ ЯК Гість | ГРУПА "Гості"


БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР 

ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

 https://www.facebook.com/BRZPO 

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 182
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Майстер в/н Різник Світлана Валентинівна

Майстер в/н Різник Світлана Валентинівна

План роботи

  1. Перечитати лекцію;
  2. Переглянути відео ;
  3. Обрати страву з відео чи з інших джерел та скласти технологічну карту.
  4. Приготувати страви на тему : Технологія холодних страв і закусок
  5. Фото звіт відправити на viber ,месенджер, або ж у клас рум Павлюк Л.В
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів