БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ
https://www.facebook.com/BRZPO
Меню сайту
Наше опитування
Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
Майстер в/н Заболотня Віра ОлексіївнаМайстер виробничого навчання Заболотня Віра Олексіївна приєднуєтесь до https://classroom.google.com/ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ код класу spipaadЗавдання для дистанційного виробничого навчання групи №27/2 «Кухар; офіціант» з професії Кухар 4 розряду Зворотній зв'язок та спілкування у Viber 27/2 Електронна адреса: ViraZabolotnaya58@ukr.net та в телефонному режимі.
«Приготування солодких страв та напоїв» Тема уроку №27 «Інструктаж з безпеки праці. Організація робочого місця, устаткування, інструмент, інвентар і посуд для приготування солодких страв та напоїв. Приготування, оформлення та відпуск солодких страв» Перед виконанням наступних завдань хочу наголосити Вам про необхідність дотримання вимог з охорони праці та безпеки життя: 1.Користуватися лише справним інвентарем та обладнанням 2.Дотримуватися вимог електробезпеки та особистої та виробничої гігієни та санітарії 3. Дотримуватися правил організації робочого місця кухаря для приготування солодких страв В. С. Доцяк -- «Українська кухня» Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте підручник В. С. Доцяк – «Українська кухня» с. 438-454 Завдання винесені на опрацювання 1 -- 4 бригада:
Перед початком приготування страв перегляньте, будь ласка, відео за посиланнями: https://www.youtube.com/watch?v=_oqjPn8L2VU – приготування 3D-желе https://www.youtube.com/watch?v=G18wBYyEkkw -- приготування багатошарового желе https://www.youtube.com/watch?v=71oFsBR0g8k – самбук яблучний https://www.youtube.com/watch?v=3ihbkBXeV6w – яблука фаршировані сиром https://www.youtube.com/watch?v=w679FY0RGtQ – вершковий мус( крем ванільний) «Приготування солодких страв та напоїв» Тема уроку №28 «Приготування, оформлення, відпуск гарячих та холодних напоїв:чай, кава, какао, гарячий шоколад, узвари, компоти, киселі.» Перед виконанням наступних завдань хочу наголосити Вам про необхідність дотримання вимог з охорони праці та безпеки життя: 1.Користуватися лише справним інвентарем та обладнанням 2.Дотримуватися вимог електробезпеки та особистої та виробничої гігієни та санітарії 3. Дотримуватися правил організації робочого місця кухаря для приготування солодких страв В. С. Доцяк -- «Українська кухня» Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте підручник В. С. Доцяк – «Українська кухня» с. 435-438, 455-467. Зверніть увагу, що на сьогоднішньому уроці виробничого навчання кожна бригада повинна приготувати по два напої ! Завдання винесені на опрацювання 1 -- 4 бригада: 1.Кава чорна (Збірник інструкційно-технологічних карток, ст. 215) Напій з цитрусових (Збірник інструкційно-технологічних карток, ст. 219 ) 2. Какао з молоком (Збірник інструкційно-технологічних карток, ст. 217 ) Напій вишневий (В. С. Доцяк «Українська кухня», ст.464 ) 3. Гарячий шоколад (Збірник інструкційно-технологічних карток, ст. 218 ) Узвар з сухофруктів (Збірник інструкційно-технологічних карток, ст. 197 ) 4. Чай чорний (В. С. Доцяк «Українська кухня», ст.456 ) Кисіль з плодів та ягід( В. С. Доцяк «Українська кухня», ст.441 ) Перед початком приготування страв перегляньте, будь ласка, відео за посиланнями: https://www.youtube.com/watch?v=7HaQThuugI0 – приготування кави по-турецьки https://www.youtube.com/watch?v=HiVUj4nbfe0 – приготування какао з молоком https://www.youtube.com/watch?v=ENH6nzuJM0o – приготування гарячого шоколаду https://www.youtube.com/watch?v=2-cOmv44MnQ – правила заварювання чаю https://www.youtube.com/watch?v=2-cOmv44MnQ – приготування узвару з сухофруктів https://www.youtube.com/watch?v=2-cOmv44MnQ – приготування киселю https://www.youtube.com/watch?v=xLnYU94UJPc – приготування напою вишневого Хочу зазначити, що відео демонструє вам одну з можливих технологій приготування, а вам необхідно дотримуватися норм закладання сировини та технології приготування зазначених в інструкційно-технологічних картках. Нагадую, що наше з вами спілкування продовжується в телефонному режимі,в групі Viber, та електронною поштою. І не забуваємо про відеозвіти! БАЖАЮ ВСІМ ЗДОРОВ’Я ТА ГАРНОГО НАСТРОЮ!!! Смачного! Фотозвіт виконаних завдань надсилати у Viber 27/2 або на електронна адресу: ViraZabolotnaya58@ukr.net. БАЖАЮ ВСІМ ЗДОРОВ’Я ТА ГАРНОГО НАСТРОЮ!!! |
Пошук
Календар
Архів записів
Друзі сайту
|