Майстер виробничого навчання Заболотня Віра Олексіївна
приєднуєтесь до https://classroom.google.com/
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ код класу spipaad
Завдання для дистанційного виробничого навчання групи №27/2 «Кухар; офіціант» з професії Кухар 4 розряду
Зворотній зв'язок та спілкування у Viber 27/2
Електронна адреса: ViraZabolotnaya58@ukr.net та в телефонному режимі.
«Приготування солодких страв та напоїв»
Тема уроку №27 «Інструктаж з безпеки праці. Організація робочого місця, устаткування, інструмент, інвентар і посуд для приготування солодких страв та напоїв. Приготування, оформлення та відпуск солодких страв»
Перед виконанням наступних завдань хочу наголосити Вам про необхідність дотримання вимог з охорони праці та безпеки життя:
1.Користуватися лише справним інвентарем та обладнанням
2.Дотримуватися вимог електробезпеки та особистої та виробничої гігієни та санітарії
3. Дотримуватися правил організації робочого місця кухаря для приготування солодких страв
В. С. Доцяк -- «Українська кухня»
Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте підручник В. С. Доцяк – «Українська кухня» с. 438-454
Завдання винесені на опрацювання 1 -- 4 бригада:
- Желе багатошарове (Збірник інструкційно-технологічних карток, ст.. 203)
- Самбук яблучний (Збірник інструкційно-технологічних карток, ст.207)
- Яблука фаршировані сиром (Збірник інструкційно-технологічних карток, ст. 210)
- Крем ванільний (Збірник інструкційно-технологічних карток, ст. 209)
Перед початком приготування страв перегляньте, будь ласка, відео за посиланнями:
https://www.youtube.com/watch?v=_oqjPn8L2VU – приготування 3D-желе
https://www.youtube.com/watch?v=G18wBYyEkkw -- приготування багатошарового желе
https://www.youtube.com/watch?v=71oFsBR0g8k – самбук яблучний
https://www.youtube.com/watch?v=3ihbkBXeV6w – яблука фаршировані сиром
https://www.youtube.com/watch?v=w679FY0RGtQ – вершковий мус( крем ванільний)
«Приготування солодких страв та напоїв»
Тема уроку №28 «Приготування, оформлення, відпуск гарячих та холодних напоїв:чай, кава, какао, гарячий шоколад, узвари, компоти, киселі.»
Перед виконанням наступних завдань хочу наголосити Вам про необхідність дотримання вимог з охорони праці та безпеки життя:
1.Користуватися лише справним інвентарем та обладнанням
2.Дотримуватися вимог електробезпеки та особистої та виробничої гігієни та санітарії
3. Дотримуватися правил організації робочого місця кухаря для приготування солодких страв
В. С. Доцяк -- «Українська кухня»
Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте підручник В. С. Доцяк – «Українська кухня» с. 435-438, 455-467.
Зверніть увагу, що на сьогоднішньому уроці виробничого навчання кожна бригада повинна приготувати по два напої !
Завдання винесені на опрацювання 1 -- 4 бригада:
1.Кава чорна (Збірник інструкційно-технологічних карток, ст. 215)
Напій з цитрусових (Збірник інструкційно-технологічних карток, ст. 219 )
2. Какао з молоком (Збірник інструкційно-технологічних карток, ст. 217 )
Напій вишневий (В. С. Доцяк «Українська кухня», ст.464 )
3. Гарячий шоколад (Збірник інструкційно-технологічних карток, ст. 218 )
Узвар з сухофруктів (Збірник інструкційно-технологічних карток, ст. 197 )
4. Чай чорний (В. С. Доцяк «Українська кухня», ст.456 )
Кисіль з плодів та ягід( В. С. Доцяк «Українська кухня», ст.441 )
Перед початком приготування страв перегляньте, будь ласка, відео за посиланнями:
https://www.youtube.com/watch?v=7HaQThuugI0 – приготування кави по-турецьки
https://www.youtube.com/watch?v=HiVUj4nbfe0 – приготування какао з молоком
https://www.youtube.com/watch?v=ENH6nzuJM0o – приготування гарячого шоколаду
https://www.youtube.com/watch?v=2-cOmv44MnQ – правила заварювання чаю
https://www.youtube.com/watch?v=2-cOmv44MnQ – приготування узвару з сухофруктів
https://www.youtube.com/watch?v=2-cOmv44MnQ – приготування киселю
https://www.youtube.com/watch?v=xLnYU94UJPc – приготування напою вишневого
Хочу зазначити, що відео демонструє вам одну з можливих технологій приготування, а вам необхідно дотримуватися норм закладання сировини та технології приготування зазначених в інструкційно-технологічних картках.
Нагадую, що наше з вами спілкування продовжується в телефонному режимі,в групі Viber, та електронною поштою. І не забуваємо про відеозвіти!
БАЖАЮ ВСІМ ЗДОРОВ’Я ТА ГАРНОГО НАСТРОЮ!!! Смачного!
Фотозвіт виконаних завдань надсилати у Viber 27/2 або на електронна адресу: ViraZabolotnaya58@ukr.net.
БАЖАЮ ВСІМ ЗДОРОВ’Я ТА ГАРНОГО НАСТРОЮ!!!