Головна Мій профіль Вихід RSS                                                                                                                                                                                                                                                                        Середа, 23.09.2020, 03:48                                                                                                                                                                                   
ВИ УВІЙШЛИ ЯК Гість | ГРУПА "Гості"


БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР 

ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

 https://www.facebook.com/vkapitoshka 

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 173
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Майстер в/н Заболотня Віра Олексіївна

Майстер виробничого навчання Заболотня Віра Олексіївна

приєднуєтесь до https://classroom.google.com/   

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ   код класу spipaad

Завдання для дистанційного виробничого навчання групи №27/2 «Кухар; офіціант» з професії Кухар 4 розряду

 Зворотній зв'язок та спілкування у Viber 27/2

Електронна адреса:  ViraZabolotnaya58@ukr.net та в телефонному режимі.

 

«Приготування солодких страв та напоїв»

Тема уроку №27 «Інструктаж з безпеки праці. Організація робочого місця, устаткування, інструмент, інвентар і посуд для приготування солодких страв та напоїв. Приготування, оформлення та відпуск солодких страв»

Перед виконанням наступних завдань хочу наголосити Вам про необхідність дотримання вимог з охорони праці та безпеки життя:

1.Користуватися лише справним інвентарем та обладнанням

2.Дотримуватися вимог електробезпеки та особистої та виробничої гігієни та санітарії

3. Дотримуватися правил організації робочого місця кухаря для приготування солодких страв

http://www.lviv-prestige-school.com.ua/ru/library/elektronna-biblioteka/item/v-s-dotsyak-ukrajnska-kuhnya

В. С. Доцяк -- «Українська кухня»

Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте підручник В. С. Доцяк – «Українська кухня» с. 438-454

Завдання винесені на опрацювання 1 -- 4 бригада:

  1. Желе багатошарове (Збірник інструкційно-технологічних карток, ст.. 203)
  2. Самбук яблучний (Збірник інструкційно-технологічних карток, ст.207)
  3. Яблука фаршировані сиром (Збірник інструкційно-технологічних карток, ст. 210)
  4. Крем ванільний (Збірник інструкційно-технологічних карток, ст. 209)

Перед початком приготування страв перегляньте, будь ласка, відео за посиланнями:

https://www.youtube.com/watch?v=_oqjPn8L2VU – приготування 3D-желе

https://www.youtube.com/watch?v=G18wBYyEkkw  -- приготування багатошарового желе

https://www.youtube.com/watch?v=71oFsBR0g8k – самбук яблучний

https://www.youtube.com/watch?v=3ihbkBXeV6w – яблука фаршировані сиром

https://www.youtube.com/watch?v=w679FY0RGtQ – вершковий мус( крем ванільний)

«Приготування солодких страв та напоїв»

Тема уроку №28 «Приготування, оформлення, відпуск гарячих та холодних напоїв:чай, кава, какао, гарячий шоколад, узвари, компоти, киселі.»

Перед виконанням наступних завдань хочу наголосити Вам про необхідність дотримання вимог з охорони праці та безпеки життя:

1.Користуватися лише справним інвентарем та обладнанням

2.Дотримуватися вимог електробезпеки та особистої та виробничої гігієни та санітарії

3. Дотримуватися правил організації робочого місця кухаря для приготування солодких страв

http://www.lviv-prestige-school.com.ua/ru/library/elektronna-biblioteka/item/v-s-dotsyak-ukrajnska-kuhnya

В. С. Доцяк -- «Українська кухня»

Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте підручник В. С. Доцяк – «Українська кухня» с. 435-438, 455-467.

Зверніть увагу, що на сьогоднішньому уроці виробничого навчання кожна бригада повинна приготувати по два напої !

Завдання винесені на опрацювання 1 -- 4 бригада:

1.Кава чорна  (Збірник інструкційно-технологічних карток, ст. 215)

Напій з цитрусових (Збірник інструкційно-технологічних карток, ст. 219 )

2. Какао з молоком (Збірник інструкційно-технологічних карток, ст. 217 )

 Напій вишневий (В. С. Доцяк «Українська кухня», ст.464 )

3. Гарячий шоколад (Збірник інструкційно-технологічних карток, ст. 218 )

Узвар з сухофруктів (Збірник інструкційно-технологічних карток, ст. 197 )

4. Чай чорний (В. С. Доцяк «Українська кухня», ст.456 )

Кисіль з плодів та ягід( В. С. Доцяк «Українська кухня», ст.441 )

Перед початком приготування страв перегляньте, будь ласка, відео за посиланнями:

https://www.youtube.com/watch?v=7HaQThuugI0 – приготування кави по-турецьки

https://www.youtube.com/watch?v=HiVUj4nbfe0 – приготування какао з молоком

https://www.youtube.com/watch?v=ENH6nzuJM0o – приготування гарячого шоколаду

https://www.youtube.com/watch?v=2-cOmv44MnQ – правила заварювання чаю

https://www.youtube.com/watch?v=2-cOmv44MnQ – приготування узвару з сухофруктів

https://www.youtube.com/watch?v=2-cOmv44MnQ – приготування киселю

https://www.youtube.com/watch?v=xLnYU94UJPc – приготування напою вишневого

Хочу зазначити, що відео демонструє вам одну з можливих технологій приготування, а вам необхідно дотримуватися норм закладання сировини та технології приготування зазначених в інструкційно-технологічних картках.

Нагадую, що наше з вами  спілкування продовжується в телефонному режимі,в групі Viber, та електронною поштою. І не забуваємо про відеозвіти!

БАЖАЮ ВСІМ ЗДОРОВ’Я ТА ГАРНОГО НАСТРОЮ!!! Смачного!

Фотозвіт виконаних  завдань надсилати у Viber 27/2 або на електронна адресу:  ViraZabolotnaya58@ukr.net.

БАЖАЮ ВСІМ ЗДОРОВ’Я ТА ГАРНОГО НАСТРОЮ!!!

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів