БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ
https://www.facebook.com/BRZPO
Меню сайту
Наше опитування
Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
Пісочно-фруктові тортиДоброго дня! Ми з вами опрацювали дві теми і продовжуємо далі вивчати пісочні торти. Тема уроку на сьогодні: Приготування пісочно-фруктових тортів. Ви повинні:
На минулому уроці ми вивчали , як готувати пісочно-кремові торти, а сьогодні – пісочно-фруктові. Пісочний напівфабрикат є розсипчастим завдяки значному вмісту масла вершкового, цукру, використанню борошна із слабкою клейковиною і дотриманню умов приготування. Оздоблювальні напівфабрикати надають виробам різноманітного приємного смаку, аромату і прикрашають їх. До них належать креми, помадки, желе, фруктово-ягідні начинки, цукати, глазурі, сироп для просочування тощо. Зберігають торти і тістечка з кремовими та фруктовими оздобленням у холодильних шафах і камерах при температурі (6±2)° С. В цих умовах строки зберігання їх становлять: 6 год. із заварним кремом і збитими вершками; 24 год — із сирним кремом; 36 год. — із вершковим кремом,; 72 год. — з білковозбивним кремом, фруктовим оздобленням або без оздоблення; 5 днів — з вершковим кремом, що містить сорбінову кислоту; 7 днів — пісочних з фруктовими джемами. При приготуванні тортів ви будете користуватися інвентарем та обладнанням, а також дотримуватись санітарії та гігієни. Тому, перш ніж перейти до поглиблення своїх знань шляхом виконання практичних завдань, пригадуємо правила техніки безпеки. На попередньому уроці ми розглядали ці питання, тому там їх і перегляньте. Картка – завдання Поставити в правильному порядку дії приготування пісочного тіста.
|
Пошук
Календар
Архів записів
Друзі сайту
|