Головна Мій профіль Вихід RSS                                                                                                                                                                                                                                                                        Понеділок, 23.11.2020, 19:45                                                                                                                                                                                   
ВИ УВІЙШЛИ ЯК Гість | ГРУПА "Гості"


БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР 

ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

 https://www.facebook.com/vkapitoshka 

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 174
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пісочно-фруктові торти

Доброго дня!  Ми з вами опрацювали дві теми і продовжуємо далі вивчати пісочні торти.

Тема уроку на сьогодні:

 Приготування пісочно-фруктових тортів.

Ви повинні:

  1. Перечитати конспект
  2. Переглянути відео
  3. Обрати  виріб до відповідної теми та приготувати його
  4. Скласти інструкційну картку до обраного виробу
  5. Виконати завдання з  картки-завдання
  6. Фотозвіт  скинути мені на вайбер

На минулому уроці ми вивчали , як готувати пісочно-кремові торти, а сьогодні – пісочно-фруктові.

Пісочний напівфабрикат є розсипчастим завдяки значному вмісту масла вершкового, цукру, використанню борошна із слабкою клейковиною і дотриманню умов приготування.

Оздоблювальні напівфабрикати надають виробам різноманітного приємного смаку, аромату і прикрашають їх. До них належать креми, помадки, желе, фруктово-ягідні начинки, цукати, глазурі, сироп для просочування тощо.

Зберігають торти і тістечка з кремовими та фруктовими оздобленням у холодильних шафах і камерах при температурі (6±2)° С. В цих умовах строки зберігання їх становлять: 6 год. із заварним кремом і збитими вершками; 24 год — із сирним кремом; 36 год. — із вершковим кремом,; 72 год. — з білковозбивним кремом, фруктовим оздобленням або без оздоблення; 5 днів — з вершковим кремом, що містить сорбінову кислоту; 7 днів — пісочних з фруктовими джемами.

 При приготуванні тортів ви будете користуватися інвентарем  та обладнанням, а також дотримуватись санітарії та гігієни.

Тому,  перш ніж перейти до поглиблення своїх знань шляхом виконання практичних завдань, пригадуємо правила техніки безпеки. На попередньому уроці ми розглядали  ці питання, тому там їх і  перегляньте.

                              Картка – завдання

          Поставити в правильному порядку дії приготування пісочного тіста.

  1. Просіваємо борошно пшеничне і додаємо в миску половину.
  2. Потім додаємо 2 яєчних жовтки і все перемішуємо до однорідного стану.
  3. У вас вийде гладка і ніжна кремоподібна маса.
  4. Додаємо до м̒якого вершкового масла цукрову пудру і перетираємо все виделкою.
  5. Перемішуємо, після чого насипаємо решту борошна.
  6. Тепер швидкими рухами просто збираємо ці шматочки тіста в кулю, стискаючи долонями. Нічого вимішувати не потрібно.
  7. Дістаємо з холодильника вершкове масло і кладемо на кухонний стіл, щоб воно стало дуже м΄яким.
  8. Тісто нагадує велику маслянисту крихту.
  9. Загортаємо тісто у харчову плівку і кладемо кулю у холодильник, мінімум на 30хв.

 

https://www.youtube.com/watch?v=D_wX0mtozeg&t=603s

https://www.youtube.com/watch?v=RZGYVSLzdN8

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів