Головна Мій профіль Вихід RSS                                                                                                                                                                                                                                                                        Вівторок, 19.03.2024, 12:53                                                                                                                                                                                   
ВИ УВІЙШЛИ ЯК Гість | ГРУПА "Гості"


БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР 

ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

 https://www.facebook.com/BRZPO 

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 195
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Тема уроку № 14 «Обслуговування «банкет-фуршету»

Майстер виробничого навчання Мачульська Валентина Іванівна

Завдання для дистанційного виробничого навчання групи №37/2

«Кухар; офіціант; бармен»

з професії «Офіціант»4 розряду

Зворотній зв'язок та спілкування у Viber 37/2

Банкет-фуршет | Организация и обслуживание банкет-фуршета в Москве ...Електронна адреса:  machylska_valntuna@ukr.netта в телефонному режимі.

Тема уроку № 14 «Обслуговування «банкет-фуршету»

Перед виконанням наступних завдань хочу наголосити Вам про необхідність дотримуватися вимог з охорони праці та безпеки життя:

1.Користуватися лише справним інвентарем та обладнанням

2.Дотримуватися вимог електробезпеки та особистої та виробничої гігієни та санітарії

3. Дотримуватися правил організації робочого місця офіціанта.

Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з темипрочитайте в підручнику Сало Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа : Довідник офіціанта. — Львів : Афіша, 2010. — 304 с.Розділ VI. Обслуговування прийомів та бенкетів, матеріали за посиланням:

https://tourism-book.com/pbooks/book-81/ua/chapter-3179/

Рекомендую в процесі підготовки до виконання робіт використовувати Інтернет- ресурси:

htps://tourism-book.com/pbooks/book-81/ua/ - Сало Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа : Довідник офіціанта. — Львів : Афіша, 2010. — 304 с.

https://studfile.net/preview/5118850/page:2/ - Теоретичні матеріали до вивчення теми: «Обслуговування «банкет-фуршету»

https://www.youtube.com/watch?v=_kpi4Lgm7Yg – відео-урок «Обслуговування «банкет-фуршету»

Завдання винесені на опрацювання :

  1. Перегляньте всі матеріали, як відео так і підручник.
  2. Коротко занотуйте у зошити у робочі зошити теоретичні відомсості.
  3. а) Спробуйте відтворити у домашніх умовах «банкет-фуршет» для своїх близьких і відзніміть на відео його покрокове обслуговування.

б)  Якщо в домашніх умовах у Вас не вистачає інвентарю для відтворення процесу відзніміть відео де ви покроково описуєте весь цей процес.

Результат вашої роботи -  фото зошита  та  відео вашого обслуговування перешліть на електронну адресу:  machylska_valntuna@ukr.net

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів