Майстер виробничого навчання Мачульська Валентина Іванівна
Завдання для дистанційного виробничого навчання групи №37/2
«Кухар; офіціант; бармен»
з професії «Офіціант»4 розряду
Зворотній зв'язок та спілкування у Viber 37/2
Електронна адреса: machylska_valntuna@ukr.netта в телефонному режимі.
Тема уроку № 15 «Обслуговування «банкет-коктейль»
Перед виконанням наступних завдань хочу наголосити Вам про необхідність дотримуватися вимог з охорони праці та безпеки життя:
1.Користуватися лише справним інвентарем та обладнанням
2.Дотримуватися вимог електробезпеки та особистої та виробничої гігієни та санітарії
3. Дотримуватися правил організації робочого місця офіціанта .
Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте в підручнику Сало Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа : Довідник офіціанта. — Львів : Афіша, 2010. — 304 с.Розділ VI. Обслуговування прийомів та бенкетів, матеріали за посиланням: «банкет-коктейль» https://tourism-book.com/pbooks/book-81/ua/chapter-3183/
Рекомендую в процесі підготовки до виконання робіт використовувати Інтернет- ресурси:
htps://tourism-book.com/pbooks/book-81/ua/ - Сало Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа : Довідник офіціанта. — Львів : Афіша, 2010. — 304 с.
Навчальні матеріали онлайн- https://pidruchniki.com/1151051345018/turizm/banket-kokteyl
- Теоретичні матеріали до вивчення теми: «Обслуговування «банкет-коктейль»
Завдання винесені на опрацювання:
- Перегляньте всі матеріали.
- Коротко занотуйте у робочий зошит.
- а) Спробуйте відтворити у домашніх умовах «банкет-коктейль» для своїх близьких і відзніміть на відео його покрокове обслуговування.
б) Якщо в домашніх умовах у Вас не вистачає інвентарю для відтворення процесу відзніміть відео де ви покроково описуєте весь цей процес.
Результат вашої роботи - фото зошита та відео вашого обслуговування перешліть на електронну адресу: machylska_valntuna@ukr.net