Головна Мій профіль Вихід RSS                                                                                                                                                                                                                                                                        П`ятниця, 04.07.2025, 04:44                                                                                                                                                                                   
ВИ УВІЙШЛИ ЯК Гість | ГРУПА "Гості"


БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР 

ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

 https://www.facebook.com/BRZPO 

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 196
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Тема уроку № 15 «Обслуговування «банкет-коктейль»

Майстер виробничого навчання Мачульська Валентина Іванівна

Завдання для дистанційного виробничого навчання групи №37/2

«Кухар; офіціант; бармен»

з професії  «Офіціант»4 розряду

Зворотній зв'язок та спілкування у Viber 37/2

Електронна адреса:  machylska_valntuna@ukr.netта в телефонному режимі.

Тема уроку № 15 «Обслуговування «банкет-коктейль»

Банкет-коктейль: меню, обслуживание, характеристика

Перед виконанням наступних завдань хочу наголосити Вам про необхідність дотримуватися вимог з охорони праці та безпеки життя:

1.Користуватися лише справним інвентарем та обладнанням

2.Дотримуватися вимог електробезпеки та особистої та виробничої гігієни та санітарії

3. Дотримуватися правил організації робочого місця офіціанта .

Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте  в підручнику Сало Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа : Довідник офіціанта. — Львів : Афіша, 2010. — 304 с.Розділ VI. Обслуговування прийомів та бенкетів, матеріали за посиланням: «банкет-коктейль» https://tourism-book.com/pbooks/book-81/ua/chapter-3183/

Рекомендую в процесі підготовки до виконання робіт використовувати Інтернет- ресурси:

htps://tourism-book.com/pbooks/book-81/ua/ - Сало Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа : Довідник офіціанта. — Львів : Афіша, 2010. — 304 с.

Навчальні матеріали онлайн- https://pidruchniki.com/1151051345018/turizm/banket-kokteyl

- Теоретичні матеріали до вивчення теми: «Обслуговування «банкет-коктейль»

Завдання винесені на опрацювання:

  1. Перегляньте всі матеріали.
  2. Коротко занотуйте у робочий зошит.
  3. а) Спробуйте відтворити у домашніх умовах «банкет-коктейль» для своїх близьких і відзніміть на відео його покрокове обслуговування.

б)  Якщо в домашніх умовах у Вас не вистачає інвентарю для відтворення процесу відзніміть відео де ви покроково описуєте весь цей процес.

Результат вашої роботи -  фото зошита  та  відео вашого обслуговування перешліть на електронну адресу:  machylska_valntuna@ukr.net

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів