Головна Мій профіль Вихід RSS                                                                                                                                                                                                                                                                        Середа, 23.09.2020, 02:18                                                                                                                                                                                   
ВИ УВІЙШЛИ ЯК Гість | ГРУПА "Гості"


БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР 

ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

 https://www.facebook.com/vkapitoshka 

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 173
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Тема уроку № 16 «Обслуговування «банкет-чай»

Майстер виробничого навчання Мачульська Валентина Іванівна

Завдання для дистанційного виробничого навчання групи №37/2

«Кухар; офіціант; бармен»

з професії  «Офіціант»4 розряду

Зворотній зв'язок та спілкування у Viber 37/2

Електронна адреса:  machylska_valntuna@ukr.netта в телефонному режимі.

Тема уроку № 16 «Обслуговування «банкет-чай»

Банкет чай

Перед виконанням наступних завдань хочу наголосити Вам про необхідність дотримуватися вимог з охорони праці та безпеки життя:

1.Користуватися лише справним інвентарем та обладнанням

2.Дотримуватися вимог електробезпеки та особистої та виробничої гігієни та санітарії

3. Дотримуватися правил організації робочого місця офіціанта.

Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте в підручникуСало Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа : Довідник офіціанта. — Львів : Афіша, 2010. — 304 с.Розділ VI. Обслуговування прийомів та бенкетів, матеріали за посиланням: https://tourism-book.com/pbooks/book-81/ua/chapter-3179/

Розділ VI. Обслуговування прийомів та бенкетів, матеріали за посиланням:

«банкет-чай» https://tourism-book.com/pbooks/book-81/ua/chapter-3183/

Рекомендую в процесі підготовки до виконання робіт використовувати Інтернет- ресурси:

htps://tourism-book.com/pbooks/book-81/ua/ - Сало Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа : Довідник офіціанта. — Львів : Афіша, 2010. — 304 с.

Навчальні матеріали онлайнhttps://pidruchniki.com/1534122045019/turizm/banket_chay- Теоретичні матеріали до вивчення теми: «Обслуговування «банкет-чай»

Відео «Етикет «Чай» -  https://www.youtube.com/watch?v=PMn34fywhXk

Завдання винесені на опрацювання :

  1. Перегляньте всі матеріали.
  2. Коротко занотуйте у робочому зошиті.
  3. Організуйте  у домашніх умовах «банкет-чай» для своїх близьких і відзніміть на відео його покрокове обслуговування.

Результат вашої роботи -  фото зошита  та  відео вашого обслуговування перешліть на електронну адресу:  machylska_valntuna@ukr.net

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів