Майстер виробничого навчання Мачульська Валентина Іванівна
Завдання для дистанційного виробничого навчання групи №37/2
«Кухар; офіціант; бармен»
з професії «Офіціант»4 розряду
Зворотній зв'язок та спілкування у Viber 37/2
Електронна адреса: machylska_valntuna@ukr.netта в телефонному режимі.
Тема уроку № 16 «Обслуговування «банкет-чай»
Перед виконанням наступних завдань хочу наголосити Вам про необхідність дотримуватися вимог з охорони праці та безпеки життя:
1.Користуватися лише справним інвентарем та обладнанням
2.Дотримуватися вимог електробезпеки та особистої та виробничої гігієни та санітарії
3. Дотримуватися правил організації робочого місця офіціанта.
Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте в підручникуСало Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа : Довідник офіціанта. — Львів : Афіша, 2010. — 304 с.Розділ VI. Обслуговування прийомів та бенкетів, матеріали за посиланням: https://tourism-book.com/pbooks/book-81/ua/chapter-3179/
Розділ VI. Обслуговування прийомів та бенкетів, матеріали за посиланням:
«банкет-чай» https://tourism-book.com/pbooks/book-81/ua/chapter-3183/
Рекомендую в процесі підготовки до виконання робіт використовувати Інтернет- ресурси:
htps://tourism-book.com/pbooks/book-81/ua/ - Сало Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа : Довідник офіціанта. — Львів : Афіша, 2010. — 304 с.
Навчальні матеріали онлайнhttps://pidruchniki.com/1534122045019/turizm/banket_chay- Теоретичні матеріали до вивчення теми: «Обслуговування «банкет-чай»
Відео «Етикет «Чай» - https://www.youtube.com/watch?v=PMn34fywhXk
Завдання винесені на опрацювання :
- Перегляньте всі матеріали.
- Коротко занотуйте у робочому зошиті.
- Організуйте у домашніх умовах «банкет-чай» для своїх близьких і відзніміть на відео його покрокове обслуговування.
Результат вашої роботи - фото зошита та відео вашого обслуговування перешліть на електронну адресу: machylska_valntuna@ukr.net