Тема уроку № 2 «Виконання попередньої сервіровки столів залежно від виду обслуговування. Застосування сучасних схем сервіровки столів».
Перед виконаннямнаступнихзавдань хочу наголосити Вам про необхідністьдотримуватисявимог з охоронипраці та безпекижиття:
1.Користуватисялишесправнимінвентарем та обладнанням.
2. Дотримуватися вимог електробезпеки , особистої та виробничої гігієни та санітарії.
3. Дотримуватися правил організаціїробочогомісцяофіціанта.
Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте в підручнику В.С. Доцяк Українська кухня, ст. 541-544 Характеристика видів сервірування стола.http://book4cook.in.ua/?p=296
Рекомендую в процесі підготовки до виконання робіт використовувати інтернет- ресурси:
http://book4cook.in.ua/?p=90-Сало Я.М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа: Довідник офіціанта. – Львів: Афіша – 2007. – 301 с. ст.101-110.
https://pidruchniki.com/16330826/turizm/serviruvannya_stoliv - Попереднє сервірування столу.
https://studfile.net/preview/5437376/page:34/ - сервіровка столу.
https://studopedia.su/13_33829_servirovka-stoliv-zagalni-pravila-i-poslidovnist-serviruvannya-stoliv-vidi-servirovki.html - види сервіровок.
Відео за посиланнями:
https://www.youtube.com/watch?v=Ape0CC9MqOo -Відео уроку на тему "Попереднєсервірування столу дообіду".
https://www.youtube.com/watch?v=mNdsySjuTlQ - Скрайбінг - попереднє сервірування столу до сніданку.
https://www.youtube.com/watch?v=zsU3okLB-QE - Сервірування столу.
Завдання винесені на опрацювання :
- Перегляньте всі матеріали, як відео так і підручник.
- Коротко занотуйте у робочому зошиті.
- Ознайомтеся зі схемами сервірування столу, замалюйте в зошиті.
- Спробуйте виконати у домашніх умовах:
- сервірування столу до сніданку.
- сервірування столу до обіду.
- сервірування столу до вечері. Обов’язково зробити фото!!!
Фото звіт виконаних завдань(фото зошита) та фото сервірування столу надсилати у Viber ОБ1/2 або на електронну адресу: popovich990@ukr.net