Майстер виробничого навчання Попович Юлія Анатоліївна
приєднуєтесь до https://classroom.google.com/
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ код класу7xmbzpf
Завдання для дистанційного виробничого навчання групи ОБ 1/2 «Офіціант; бармен» з професії «Офіціант» 4 розряду.
Зворотній зв'язок та спілкування у ViberОБ 1/2
Skype:live:.cid.31ea39e96b3c8de0 Юлія Попович,
та в телефонному режимі.
Тема уроку № 3 «Складання меню різних видів. Організація обслуговування у номерах готелів та поверхових буфетах».
Перед виконаннямнаступнихзавдань хочу наголосити Вам про необхідністьдотримуватисявимог з охоронипраці та безпекижиття:
1.Користуватисялишесправнимінвентарем та обладнанням.
2.Дотримуватися вимог електробезпеки особистої та виробничої гігієни та санітарії.
3. Дотримуватися правил організаціїробочогомісцяофіціанта.
Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте в підручнику
http://book4cook.in.ua/?p=90 - Сало Я.М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа: Довідник офіціанта. – Львів: Афіша – 2007. – 301 с. ст. 123-131.
Рекомендую в процесі підготовки до виконання робіт використовувати інтернет- ресурси:
https://pidruchniki.com/1298010844990/turizm/vidi_menyu- види меню.
https://studopedia.com.ua/1_129377_zagalni-printsipi-skladannya-menyu.html-загальні принципи складання меню.
https://studfile.net/preview/5152683/ - лекція Основи складання меню.
https://pidruchniki.com/16801028/turizm/obslugovuvannya_nomerah_gotelyu-Обслуговування в номерах готелю.
Відео за посиланнями:
https://presentacii.ru/presentation/organizaciya-obslugovuvannya-zakladax-restorannogo-gospodarstva-pri-goteli -Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства при готелі.
https://www.youtube.com/watch?v=EHah0xFh6Iw -Відео меню Кафе Жемчуг.
https://www.youtube.com/watch?v=0LLgQetxS50 -Презентація нового меню ресторану «Винотеррия», Зима 2018.
https://www.youtube.com/watch?v=-ltXzGR4o_k- Советы по составлению меню от шеф-повара ресторана.
https://www.youtube.com/watch?v=nr1GSy24uXw–Банкетне меню.
Завдання винесені на опрацювання :
- Перегляньте всі матеріали, як відео так і підручник.
- Коротко занотуйте у робочому зошиті.
- Дайте відповіді на такі питання (письмово):
- Меню, його роль у забезпеченні успіху роботи закладу ресторанного господарства.
- Порядок розробки меню.
- Меню-газета, її зміст та значення.
- Розробити меню денного раціону харчування.
Фото звіт виконаних завдань(фото зошита) надсилати у ViberОБ1/2 або на електронну адресу:popovich990@ukr.net
БАЖАЮ ВСІМ ЗДОРОВ’Я ТА ГАРНОГО НАСТРОЮ!!!