БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ
https://www.facebook.com/BRZPO
Меню сайту
Наше опитування
Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
Урок №3Майстер виробничого навчання Попович Юлія Анатоліївна приєднуєтесь до https://classroom.google.com/ ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ код класу7xmbzpf
Завдання для дистанційного виробничого навчання групи ОБ 1/2 «Офіціант; бармен» з професії «Офіціант» 4 розряду. Зворотній зв'язок та спілкування у ViberОБ 1/2 Skype:live:.cid.31ea39e96b3c8de0 Юлія Попович, та в телефонному режимі.
Тема уроку № 3 «Складання меню різних видів. Організація обслуговування у номерах готелів та поверхових буфетах». Перед виконаннямнаступнихзавдань хочу наголосити Вам про необхідністьдотримуватисявимог з охоронипраці та безпекижиття: 1.Користуватисялишесправнимінвентарем та обладнанням. 2.Дотримуватися вимог електробезпеки особистої та виробничої гігієни та санітарії. 3. Дотримуватися правил організаціїробочогомісцяофіціанта.
Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте в підручнику http://book4cook.in.ua/?p=90 - Сало Я.М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа: Довідник офіціанта. – Львів: Афіша – 2007. – 301 с. ст. 123-131. Рекомендую в процесі підготовки до виконання робіт використовувати інтернет- ресурси: https://pidruchniki.com/1298010844990/turizm/vidi_menyu- види меню. https://studopedia.com.ua/1_129377_zagalni-printsipi-skladannya-menyu.html-загальні принципи складання меню. https://studfile.net/preview/5152683/ - лекція Основи складання меню. https://pidruchniki.com/16801028/turizm/obslugovuvannya_nomerah_gotelyu-Обслуговування в номерах готелю. Відео за посиланнями: https://presentacii.ru/presentation/organizaciya-obslugovuvannya-zakladax-restorannogo-gospodarstva-pri-goteli -Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства при готелі. https://www.youtube.com/watch?v=EHah0xFh6Iw -Відео меню Кафе Жемчуг. https://www.youtube.com/watch?v=0LLgQetxS50 -Презентація нового меню ресторану «Винотеррия», Зима 2018. https://www.youtube.com/watch?v=-ltXzGR4o_k- Советы по составлению меню от шеф-повара ресторана. https://www.youtube.com/watch?v=nr1GSy24uXw–Банкетне меню. Завдання винесені на опрацювання :
Фото звіт виконаних завдань(фото зошита) надсилати у ViberОБ1/2 або на електронну адресу:popovich990@ukr.net
БАЖАЮ ВСІМ ЗДОРОВ’Я ТА ГАРНОГО НАСТРОЮ!!! |
Пошук
Календар
Архів записів
Друзі сайту
|