Головна Мій профіль Вихід RSS                                                                                                                                                                                                                                                                        Понеділок, 23.11.2020, 19:16                                                                                                                                                                                   
ВИ УВІЙШЛИ ЯК Гість | ГРУПА "Гості"


БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР 

ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

 https://www.facebook.com/vkapitoshka 

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 174
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Урок №3

Майстер виробничого навчання  Попович Юлія Анатоліївна

приєднуєтесь до https://classroom.google.com/  

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ   код класу7xmbzpf

 

Завдання для дистанційного виробничого навчання групи ОБ 1/2 «Офіціант; бармен» з професії «Офіціант» 4 розряду.

Зворотній зв'язок та спілкування у ViberОБ 1/2

Skype:live:.cid.31ea39e96b3c8de0   Юлія Попович,

та в телефонному режимі.

 

Тема уроку № 3 «Складання меню різних видів. Організація обслуговування у номерах готелів та поверхових буфетах».

Перед виконаннямнаступнихзавдань хочу наголосити Вам про необхідністьдотримуватисявимог з охоронипраці та безпекижиття:

1.Користуватисялишесправнимінвентарем та обладнанням.

2.Дотримуватися вимог електробезпеки  особистої та виробничої гігієни та санітарії.

3. Дотримуватися правил організаціїробочогомісцяофіціанта.

 

Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте в підручнику

http://book4cook.in.ua/?p=90 - Сало Я.М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа: Довідник офіціанта. – Львів: Афіша – 2007. – 301 с. ст. 123-131.

Рекомендую в процесі підготовки до виконання робіт використовувати інтернет- ресурси:

https://pidruchniki.com/1298010844990/turizm/vidi_menyu- види меню.

https://studopedia.com.ua/1_129377_zagalni-printsipi-skladannya-menyu.html-загальні принципи складання меню.

https://studfile.net/preview/5152683/ - лекція Основи складання меню.

https://pidruchniki.com/16801028/turizm/obslugovuvannya_nomerah_gotelyu-Обслуговування в номерах готелю.

Відео за посиланнями:

https://presentacii.ru/presentation/organizaciya-obslugovuvannya-zakladax-restorannogo-gospodarstva-pri-goteli -Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства при готелі.

https://www.youtube.com/watch?v=EHah0xFh6Iw -Відео меню Кафе Жемчуг.

https://www.youtube.com/watch?v=0LLgQetxS50 -Презентація нового меню ресторану «Винотеррия», Зима 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=-ltXzGR4o_k- Советы по составлению меню от шеф-повара ресторана.

https://www.youtube.com/watch?v=nr1GSy24uXw–Банкетне меню.

Завдання винесені на опрацювання :

  1. Перегляньте всі матеріали, як відео так і підручник.
  2. Коротко занотуйте у робочому зошиті.
  3. Дайте відповіді на такі питання (письмово):
  • Меню, його роль у забезпеченні успіху роботи закладу ресторанного господарства.
  • Порядок розробки меню.
  • Меню-газета, її зміст та значення.
  1. Розробити  меню денного раціону харчування.

 

Фото звіт виконаних завдань(фото зошита) надсилати у ViberОБ1/2 або на електронну адресу:popovich990@ukr.net

 

БАЖАЮ ВСІМ ЗДОРОВ’Я ТА ГАРНОГО НАСТРОЮ!!!

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів