Головна Мій профіль Вихід RSS                                                                                                                                                                                                                                                                        Середа, 23.09.2020, 03:03                                                                                                                                                                                   
ВИ УВІЙШЛИ ЯК Гість | ГРУПА "Гості"


БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР 

ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

 https://www.facebook.com/vkapitoshka 

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 173
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Урок 39

          Тема уроку №39 «Вибірково перевіряти штучні кондитерські вироби на відповідність ваги однієї штуки даним на етикетці ; перевіряти висновків санітарно-епідеміологічної служби під час приймання меду вареного»

   Хочу наголосити, що при прийманні  товарів необхідно дотримуватись вимог з охорони праці, утримувати робоче місце в чистоті та бути обережними з стелажами і не перевантажувати їх задля уникнення травм.

    Підготувати робоче місце для безпечної роботи: забезпечити наявність вільних проходів; перевірити стійкість товарних ваг, конвеєра; перевірити зовнішнім оглядом:

- достатність освітлення в проходах, на місцях виробництва розвантажувальних робіт, приймання товару;

- відсутність звисають, оголених кінців електропроводки;

- справність розетки, вилки, кабелю (шнура) електроживлення електронних товарних ваг;

- наявність і надійність заземлюючих з'єднань (відсутність обривів, міцність контакту між корпусом ваг і заземлюючим проводом). Не приступати до роботи при відсутності або ненадійності заземлення;

- надійність закриття всіх струмоведучих і пускових пристроїв застосовує;

- наявність, справність, правильну установку і надійне кріплення огородження рухомих частин підйомно-транспортного устаткування:

- відсутність сторонніх предметів навколо обладнання, що застосовується, на вагах, стрічці конвеєра;

- стан підлог (відсутність вибоїн, нерівностей, ковзання, відкритих, не захищених люків, колодязів) на шляху транспортування товарів;

- наявність запобіжних скоб у візків для переміщення бочок, бідонів, візків-медведок та ін;

- справність застосовуваного інвентарю, пристроїв та інструменту.

        Для повторення теоретичного матеріалу з теми, прочитайте сторінки  120,125

«Технологія зберігання продовольчих товарів»  Є.В. Бєлінська

https://pidruchniki.com/1368080263707/tovaroznavstvo/tehnologiya_zberigannya_prodovolchih_tovariv

 

 

 

Завдання винесені на опрацювання:

  • Перевірити кількість штучних кондитерських виробів.
  • Перевіряти якість меду вареного.
  • Оформити цінники на дані товари.
  • Перевірити торгово-транспортну накладну.
  • Повторити правила утримання в належному стані робочого одягу.

Спробуйте, будь ласка, самостійно здійснити дані завдання, виходячи з Ваших можливостей та наявних матеріалів

Перед початком роботи перегляньте, будь ласка, відеоматеріали за посиланнями:

  • Якість меду:

https://www.youtube.com/watch?v=v10_n8X_hUI

 

  • Кондитерські вироби:

https://www.youtube.com/watch?v=z-FVcIT6ViM

Для зворотнього зв'язку  використовувати електронну адресу  timcokot@meta.ua  , бесіду у Viber «група 17/2» та в телефонному режимі  за номером 068 371 26 09.

                                                     

Бажаю натхнення, успіхів та здоров’я!!!

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів