БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ
https://www.facebook.com/BRZPO
Меню сайту
Наше опитування
Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
Урок 42Тема уроку №42 «Приймати м'ясо поштучно за кількістю туш, напівтуш чи четвертин і вагою нетто кожної з них. Сортувати за видами, категоріями , сортами, звільняти м'ясо птиці від тари, паперової обгортки і тампонів, перекладати напівфабрикати, кулінарні вироби на лотки, блюда, листи, протирати зачищені поверхні. Продавати м'ясо і м’ясопродукти.» Хочу наголосити, що при прийманні товарів необхідно дотримуватись вимог з охорони праці, утримувати робоче місце в чистоті та бути обережними з стелажами і не перевантажувати їх задля уникнення травм. Підготувати робоче місце для безпечної роботи: забезпечити наявність вільних проходів; перевірити стійкість товарних ваг, конвеєра; перевірити зовнішнім оглядом: - достатність освітлення в проходах, на місцях виробництва розвантажувальних робіт, приймання товару; - відсутність звисають, оголених кінців електропроводки; - справність розетки, вилки, кабелю (шнура) електроживлення електронних товарних ваг; - наявність і надійність заземлюючих з'єднань (відсутність обривів, міцність контакту між корпусом ваг і заземлюючим проводом). Не приступати до роботи при відсутності або ненадійності заземлення; - надійність закриття всіх струмоведучих і пускових пристроїв застосовує; - наявність, справність, правильну установку і надійне кріплення огородження рухомих частин підйомно-транспортного устаткування: - відсутність сторонніх предметів навколо обладнання, що застосовується, на вагах, стрічці конвеєра; - стан підлог (відсутність вибоїн, нерівностей, ковзання, відкритих, не захищених люків, колодязів) на шляху транспортування товарів; - наявність запобіжних скоб у візків для переміщення бочок, бідонів, візків-медведок та ін; - справність застосовуваного інвентарю, пристроїв та інструменту. Для повторення теоретичного матеріалу з теми, прочитайте сторінки 269,218 «Технологія зберігання продовольчих товарів» Є.В. Бєлінська https://pidruchniki.com/1368080263707/tovaroznavstvo/tehnologiya_zberigannya_prodovolchih_tovariv
Завдання винесені на опрацювання:
Спробуйте, будь ласка, самостійно здійснити дані завдання, виходячи з Ваших можливостей та наявних матеріалів Для зворотнього зв'язку використовувати електронну адресу timcokot@meta.ua , бесіду у Viber «група 17/2» та в телефонному режимі за номером 068 371 26 09.
Бажаю натхнення, успіхів та здоров’я!!! |
Пошук
Календар
Архів записів
Друзі сайту
|