Головна Мій профіль Вихід RSS                                                                                                                                                                                                                                                                        Вівторок, 19.03.2024, 10:12                                                                                                                                                                                   
ВИ УВІЙШЛИ ЯК Гість | ГРУПА "Гості"


БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР 

ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

 https://www.facebook.com/BRZPO 

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 195
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Урок 45

Тема уроку №45«Приймати рибу і рибні продукти за кількістю, масою брутто і нетто; перевіряти якість риби і рибних продуктів за органолептичними показниками»

   Хочу наголосити, що при прийманні  товарів необхідно дотримуватись вимог з охорони праці, утримувати робоче місце в чистоті та бути обережними з стелажами і не перевантажувати їх задля уникнення травм.

    Підготувати робоче місце для безпечної роботи: забезпечити наявність вільних проходів; перевірити стійкість товарних ваг, конвеєра; перевірити зовнішнім оглядом:

- достатність освітлення в проходах, на місцях виробництва розвантажувальних робіт, приймання товару;

- відсутність звисають, оголених кінців електропроводки;

- справність розетки, вилки, кабелю (шнура) електроживлення електронних товарних ваг;

- наявність і надійність заземлюючих з'єднань (відсутність обривів, міцність контакту між корпусом ваг і заземлюючим проводом). Не приступати до роботи при відсутності або ненадійності заземлення;

- надійність закриття всіх струмоведучих і пускових пристроїв застосовує;

- наявність, справність, правильну установку і надійне кріплення огородження рухомих частин підйомно-транспортного устаткування:

- відсутність сторонніх предметів навколо обладнання, що застосовується, на вагах, стрічці конвеєра;

- стан підлог (відсутність вибоїн, нерівностей, ковзання, відкритих, не захищених люків, колодязів) на шляху транспортування товарів;

- наявність запобіжних скоб у візків для переміщення бочок, бідонів, візків-медведок та ін;

- справність застосовуваного інвентарю, пристроїв та інструменту.

        Для повторення теоретичного матеріалу з теми, прочитайте сторінки  319,334

«Технологія зберігання продовольчих товарів»  Є.В. Бєлінська

https://pidruchniki.com/1368080263707/tovaroznavstvo/tehnologiya_zberigannya_prodovolchih_tovariv

Завдання винесені на опрацювання:

  • Перевірити якість риби і рибних продуктів.
  • Перевіряти стан зовнішньої тари,наявність маркування.
  • Оформити цінники на дані товари.
  • Перевірити торгово-транспортну накладну.
  • Повторити правила утримання в належному стані робочого одягу.

Спробуйте, будь ласка, самостійно здійснити дані завдання, виходячи з Ваших можливостей та наявних матеріалів

Перед початком роботи перегляньте, будь ласка, відеоматеріали за посиланнями:

  • Якісна риба:

https://www.youtube.com/watch?v=riCSYzly34Y

Для зворотнього зв'язку  використовувати електронну адресу  timcokot@meta.ua  , бесіду у Viber «група 17/2» та в телефонному режимі  за номером 068 371 26 09.

                                                     

Бажаю натхнення, успіхів та здоров’я!!!

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів