БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ
https://www.facebook.com/BRZPO
Меню сайту
Наше опитування
Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
Урок 47Тема уроку №47«Перевіряти якість окремих напоїв: різкістю, насиченістю і виділенням вуглекислого газу, консистенцією, висотою та стійкістю піни; забезпечувати належне зберігання безалкогольних та слабоалкогольних напоїв; продавати безалкогольні та слабоалкогольні напої на винос, на розлив у посуд покупця, а також для споживання на місці» Хочу наголосити, що при прийманні товарів необхідно дотримуватись вимог з охорони праці, утримувати робоче місце в чистоті та бути обережними з стелажами і не перевантажувати їх задля уникнення травм. Підготувати робоче місце для безпечної роботи: забезпечити наявність вільних проходів; перевірити стійкість товарних ваг, конвеєра; перевірити зовнішнім оглядом: - достатність освітлення в проходах, на місцях виробництва розвантажувальних робіт, приймання товару; - відсутність звисають, оголених кінців електропроводки; - справність розетки, вилки, кабелю (шнура) електроживлення електронних товарних ваг; - наявність і надійність заземлюючих з'єднань (відсутність обривів, міцність контакту між корпусом ваг і заземлюючим проводом). Не приступати до роботи при відсутності або ненадійності заземлення; - надійність закриття всіх струмоведучих і пускових пристроїв застосовує; - наявність, справність, правильну установку і надійне кріплення огородження рухомих частин підйомно-транспортного устаткування: - відсутність сторонніх предметів навколо обладнання, що застосовується, на вагах, стрічці конвеєра; - стан підлог (відсутність вибоїн, нерівностей, ковзання, відкритих, не захищених люків, колодязів) на шляху транспортування товарів; - наявність запобіжних скоб у візків для переміщення бочок, бідонів, візків-медведок та ін; - справність застосовуваного інвентарю, пристроїв та інструменту. Для повторення теоретичного матеріалу з теми, прочитайте сторінки 180, 183 «Технологія зберігання продовольчих товарів» Є.В. Бєлінська https://pidruchniki.com/1368080263707/tovaroznavstvo/tehnologiya_zberigannya_prodovolchih_tovariv «Організація торгівлі» Апопій В.В. сторінки 270; 346; 348 Завдання винесені на опрацювання:
Спробуйте, будь ласка, самостійно здійснити дані завдання, виходячи з Ваших можливостей та наявних матеріалів Перед початком роботи перегляньте, будь ласка, відеоматеріали за посиланнями:
https://www.youtube.com/watch?v=dM36EttJGBw
Для зворотнього зв'язку використовувати електронну адресу timcokot@meta.ua , бесіду у Viber «група 17/2» та в телефонному режимі за номером 068 371 26 09.
Бажаю натхнення, успіхів та здоров’я!!!
|
Пошук
Календар
Архів записів
Друзі сайту
|