Головна Мій профіль Вихід RSS                                                                                                                                                                                                                                                                        Вівторок, 19.03.2024, 06:11                                                                                                                                                                                   
ВИ УВІЙШЛИ ЯК Гість | ГРУПА "Гості"


БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР 

ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

 https://www.facebook.com/BRZPO 

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 195
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Урок №5

Майстер виробничого навчання  Попович Юлія Анатоліївна

приєднуєтесь до https://classroom.google.com/  

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ  код класу 7xmbzpf

 

Завдання для дистанційного виробничого навчання групи ОБ 1/2 «Офіціант; бармен» з професії «Офіціант» 4 розряду.

Зворотній зв'язок та спілкування у ViberОБ 1/2

Skype:live:.cid.31ea39e96b3c8de0   Юлія Попович,

та в телефонному режимі.

 

Тема уроку №5 «Інструктаж з ОП в навчальній лабораторії.

Отримання посуду, приборів,білизни і здавання їх після закінчення зміни. Використання спеціального посуду, обладнання, інвентарю, спеціальних візочків та підносів для роботи згідно з призначенням.»

Животик владельца, держа пищу в поднос в ресторане ...

Перед виконаннямнаступнихзавдань хочу наголосити Вам про необхідністьдотримуватисявимог з охоронипраці та безпекижиття:

1.Користуватисялишесправнимінвентарем та обладнанням.

2.Дотримуватися вимог електробезпеки  особистої та виробничої гігієни та санітарії.

3. Дотримуватися правил організаціїробочогомісцяофіціанта.

 

Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте в підручнику

http://book4cook.in.ua/?p=90 - Сало Я.М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа: Довідник офіціанта. – Львів: Афіша – 2007. – 301 с. ст.28-76

Рекомендую в процесі підготовки до виконання робіт використовувати інтернет- ресурси:

http://lib.iitta.gov.ua/106799/1/Organizacia%20i%20tehnika%20obslugovuvannia%2025012016.pdf-«Оганізація і техніка обслуговування (для учнів ПТНЗ галузі ресторанного господарства)» Навчальний посібник

Відео за посиланнями:

https://www.youtube.com/watch?v=HOMfq6anRts - Ресторан як заклад сервісногообслуговуванняспоживачів. Навчальний відеофільм демонструє види торговельних залів, різноманіття сервіровки столів.

 

Завдання винесені на опрацювання :

  1. Перегляньте всі матеріали, як відео так і підручник.
  2. Коротко занотуйте у робочому зошиті.
  3. Дайте відповіді на такі питання (письмово):
  • Скільки серветок має бути в ресторані на 1 посадочне місце?
  • У якому посуді подають вина та міцні напої на розлив?
  1. Спробуйте виконати  у домашніх умовах таке завдання: відпрацювати практичні навички розміщення чистого та використаного скляного посуду на підносі.(зробити фото звіт)

Фото звіт виконаних завдань(фото зошита) надсилати у ViberОБ1/2 або на електронну адресу:popovich990@ukr.net

 

БАЖАЮ ВСІМ ЗДОРОВ’Я ТА ГАРНОГО НАСТРОЮ!!!

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів