Майстер виробничого навчання Попович Юлія Анатоліївна
приєднуєтесь до https://classroom.google.com/
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ код класу 7xmbzpf
Завдання для дистанційного виробничого навчання групи ОБ 1/2 «Офіціант; бармен» з професії «Офіціант» 4 розряду.
Зворотній зв'язок та спілкування у ViberОБ 1/2
Skype:live:.cid.31ea39e96b3c8de0 Юлія Попович,
та в телефонному режимі.
Тема уроку №5 «Інструктаж з ОП в навчальній лабораторії.
Отримання посуду, приборів,білизни і здавання їх після закінчення зміни. Використання спеціального посуду, обладнання, інвентарю, спеціальних візочків та підносів для роботи згідно з призначенням.»
Перед виконаннямнаступнихзавдань хочу наголосити Вам про необхідністьдотримуватисявимог з охоронипраці та безпекижиття:
1.Користуватисялишесправнимінвентарем та обладнанням.
2.Дотримуватися вимог електробезпеки особистої та виробничої гігієни та санітарії.
3. Дотримуватися правил організаціїробочогомісцяофіціанта.
Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте в підручнику
http://book4cook.in.ua/?p=90 - Сало Я.М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа: Довідник офіціанта. – Львів: Афіша – 2007. – 301 с. ст.28-76
Рекомендую в процесі підготовки до виконання робіт використовувати інтернет- ресурси:
http://lib.iitta.gov.ua/106799/1/Organizacia%20i%20tehnika%20obslugovuvannia%2025012016.pdf-«Оганізація і техніка обслуговування (для учнів ПТНЗ галузі ресторанного господарства)» Навчальний посібник
Відео за посиланнями:
https://www.youtube.com/watch?v=HOMfq6anRts - Ресторан як заклад сервісногообслуговуванняспоживачів. Навчальний відеофільм демонструє види торговельних залів, різноманіття сервіровки столів.
Завдання винесені на опрацювання :
- Перегляньте всі матеріали, як відео так і підручник.
- Коротко занотуйте у робочому зошиті.
- Дайте відповіді на такі питання (письмово):
- Скільки серветок має бути в ресторані на 1 посадочне місце?
- У якому посуді подають вина та міцні напої на розлив?
- Спробуйте виконати у домашніх умовах таке завдання: відпрацювати практичні навички розміщення чистого та використаного скляного посуду на підносі.(зробити фото звіт)
Фото звіт виконаних завдань(фото зошита) надсилати у ViberОБ1/2 або на електронну адресу:popovich990@ukr.net
БАЖАЮ ВСІМ ЗДОРОВ’Я ТА ГАРНОГО НАСТРОЮ!!!