Майстер виробничого навчання Попович Юлія Анатоліївна
приєднуєтесь до https://classroom.google.com/
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ код класу 7xmbzpf
Завдання для дистанційного виробничого навчання групи ОБ 1/2 «Офіціант; бармен» з професії «Офіціант» 4 розряду.
Зворотній зв'язок та спілкування у ViberОБ 1/2
Skype:live:.cid.31ea39e96b3c8de0 Юлія Попович,
та в телефонному режимі.
Тема уроку №6 «Використання технічних пристроїв для полірування посуду. Розрахунок кількості посуду та аксесуарів відповідно до потреби.»
Перед виконаннямнаступнихзавдань хочу наголосити Вам про необхідністьдотримуватисявимог з охоронипраці та безпекижиття:
1.Користуватисялишесправнимінвентарем та обладнанням.
2.Дотримуватися вимог електробезпеки особистої та виробничої гігієни та санітарії.
3. Дотримуватися правил організаціїробочогомісцяофіціанта.
Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте в підручнику
http://book4cook.in.ua/?p=90 - Сало Я.М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа: Довідник офіціанта. – Львів: Афіша – 2007. – 301 с. ст.76
Рекомендую в процесі підготовки до виконання робіт використовувати інтернет- ресурси:
http://elib.hduht.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/4347/1/2019.1_%D0%BF%D0%BE%D0%B7.%20156.pdf – організація ресторанного господарства.
Відео за посиланнями:
https://www.youtube.com/user/BartscherGmbH - машина для полірування столових приборів.
Завдання винесені на опрацювання :
- Перегляньте всі матеріали, як відео так і підручник.
- Коротко занотуйте у робочому зошиті.
- Дайте відповіді на такі питання (письмово):
- Принцип дії машини для полірування столових приборів.
- Розрахуйтекількість посуду та наборів на бенкет-фуршет, на 40 осіб.
Фото звіт виконаних завдань(фото зошита) надсилати у ViberОБ1/2 або на електронну адресу:popovich990@ukr.net
БАЖАЮ ВСІМ ЗДОРОВ’Я ТА ГАРНОГО НАСТРОЮ!!!