Головна Мій профіль Вихід RSS                                                                                                                                                                                                                                                                        Вівторок, 19.03.2024, 08:00                                                                                                                                                                                   
ВИ УВІЙШЛИ ЯК Гість | ГРУПА "Гості"


БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР 

ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

 https://www.facebook.com/BRZPO 

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 195
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Урок №7

Майстер виробничого навчання  Попович Юлія Анатоліївна

приєднуєтесь до https://classroom.google.com/  

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ  код класу 7xmbzpf

 

Завдання для дистанційного виробничого навчання групи ОБ 1/2 «Офіціант; бармен» з професії «Офіціант» 4 розряду.

Зворотній зв'язок та спілкування у ViberОБ 1/2

Skype:live:.cid.31ea39e96b3c8de0   Юлія Попович,

та в телефонному режимі.

 

Тема уроку №7 «Інструктаж з ОП в навчальній лабораторії.

Обслуговування споживачів ПРГ зі складною сервіровкою столів. Подача алкогольних напоїв.Декантування вина.»

Блог про вино: Для чого потрібен декантер? 5 порад

Перед виконаннямнаступнихзавдань хочу наголосити Вам про необхідністьдотримуватисявимог з охоронипраці та безпекижиття:

1.Користуватисялишесправнимінвентарем та обладнанням.

2.Дотримуватися вимог електробезпеки  особистої та виробничої гігієни та санітарії.

3. Дотримуватися правил організаціїробочогомісцяофіціанта.

 

Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте в підручнику

http://book4cook.in.ua/?p=90 - Сало Я.М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа: Довідник офіціанта. – Львів: Афіша – 2007. – 301 с. ст.140-150

Рекомендую в процесі підготовки до виконання робіт використовувати інтернет- ресурси:

http://repository.ldufk.edu.ua/bitstream/34606048/24859/1/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%20%D0%B2%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D1%96%D0%B2%D0%BA%D0%B8%20%D0%B4%D0%BB%D1%8F%20%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%20%D1%80%D0%BE%D0%B1%D1%96%D1%82%20%D0%9E%D0%A0%D0%93.pdf– організація ресторанного господарства.

Відео за посиланнями:

https://www.youtube.com/watch?v=bKpLmBdhrDQ - Подача игристого вина.

https://www.youtube.com/watch?v=trYMjz6KCkI -Как обучают официантов и барменов продавать вино в ресторане.

https://www.youtube.com/watch?v=MKgtXWEYATo – як декантувати вино?

 

https://www.youtube.com/watch?v=6Uq_5rqt3yk -Майстер-клас "Декантування вина"

 

Декантація вина (карафаж, декантування) — термін широко вживається барменами, сомельє та офіціантами для позначення процесу переливання вина з пляшки в декантер з метою відокремлення його від осаду, проведення аерації молодого вина та для перевірки стану зрілого вина після тривалого зберігання.

ПОДАЧА ВИН - презентація з різне

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів