БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ
https://www.facebook.com/BRZPO
Меню сайту
Наше опитування
Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
Урок №7Майстер виробничого навчання Попович Юлія Анатоліївна приєднуєтесь до https://classroom.google.com/ ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ код класу 7xmbzpf
Завдання для дистанційного виробничого навчання групи ОБ 1/2 «Офіціант; бармен» з професії «Офіціант» 4 розряду. Зворотній зв'язок та спілкування у ViberОБ 1/2 Skype:live:.cid.31ea39e96b3c8de0 Юлія Попович, та в телефонному режимі.
Тема уроку №7 «Інструктаж з ОП в навчальній лабораторії. Обслуговування споживачів ПРГ зі складною сервіровкою столів. Подача алкогольних напоїв.Декантування вина.»
Перед виконаннямнаступнихзавдань хочу наголосити Вам про необхідністьдотримуватисявимог з охоронипраці та безпекижиття: 1.Користуватисялишесправнимінвентарем та обладнанням. 2.Дотримуватися вимог електробезпеки особистої та виробничої гігієни та санітарії. 3. Дотримуватися правил організаціїробочогомісцяофіціанта.
Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте в підручнику http://book4cook.in.ua/?p=90 - Сало Я.М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа: Довідник офіціанта. – Львів: Афіша – 2007. – 301 с. ст.140-150 Рекомендую в процесі підготовки до виконання робіт використовувати інтернет- ресурси: http://repository.ldufk.edu.ua/bitstream/34606048/24859/1/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%20%D0%B2%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D1%96%D0%B2%D0%BA%D0%B8%20%D0%B4%D0%BB%D1%8F%20%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%20%D1%80%D0%BE%D0%B1%D1%96%D1%82%20%D0%9E%D0%A0%D0%93.pdf– організація ресторанного господарства. Відео за посиланнями: https://www.youtube.com/watch?v=bKpLmBdhrDQ - Подача игристого вина. https://www.youtube.com/watch?v=trYMjz6KCkI -Как обучают официантов и барменов продавать вино в ресторане. https://www.youtube.com/watch?v=MKgtXWEYATo – як декантувати вино?
https://www.youtube.com/watch?v=6Uq_5rqt3yk -Майстер-клас "Декантування вина"
Декантація вина (карафаж, декантування) — термін широко вживається барменами, сомельє та офіціантами для позначення процесу переливання вина з пляшки в декантер з метою відокремлення його від осаду, проведення аерації молодого вина та для перевірки стану зрілого вина після тривалого зберігання.
|
Пошук
Календар
Архів записів
Друзі сайту
|