Головна Мій профіль Вихід RSS                                                                                                                                                                                                                                                                        Вівторок, 19.03.2024, 05:51                                                                                                                                                                                   
ВИ УВІЙШЛИ ЯК Гість | ГРУПА "Гості"


БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР 

ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

 https://www.facebook.com/BRZPO 

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 195
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Урок №8

Майстер виробничого навчання  Попович Юлія Анатоліївна

приєднуєтесь до https://classroom.google.com/  

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ  код класу 7xmbzpf

 

Завдання для дистанційного виробничого навчання групи ОБ 1/2 «Офіціант; бармен» з професії «Офіціант» 4 розряду.

Зворотній зв'язок та спілкування у ViberОБ 1/2

Skype:live:.cid.31ea39e96b3c8de0   Юлія Попович,

та в телефонному режимі.

 

Тема уроку №8 «Подавання страв в особливих видах посуду. Траншування, фламбування страв. Приготування страв на підсобному столику (гарідоні). Приготування фондю. Користування системою «Coravir».

Перед виконаннямнаступнихзавдань хочу наголосити Вам про необхідністьдотримуватисявимог з охоронипраці та безпекижиття:

1.Користуватисялишесправнимінвентарем та обладнанням.

2.Дотримуватися вимог електробезпеки  особистої та виробничої гігієни та санітарії.

3. Дотримуватися правил організаціїробочогомісцяофіціанта.

 

Рекомендую в процесі підготовки до виконання робіт використовувати інтернет- ресурси:

http://divovo.in.ua/nacionalena-akademiya-pedagogichnih-nauk-ukrayini-institut-pro-v2.html?page=9 – техніка траншування страв.

Траншування страв в присутності відвідувачів ресторану

https://studopedia.su/13_33847_dovedennya-do-gotovnosti-i-flambuvannya-strav.html - фламбування страв.

Азбука кулінара: що таке фламбування - Cookery.com.ua

https://pidruchniki.com/1842112045001/turizm/sposobi_podachi_strav_zakusok – використання підсобного столика.

Подача блюд з попереднім перекладанням на підсобному столику ...

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D1%8E – фондю.Фондю рецепты.Фондю в домашних условиях - YouTube

 

Відео за посиланнями:

https://www.youtube.com/watch?v=LU4Js1igrbk – траншування страв.

https://www.youtube.com/watch?v=sHB7z8fqfzQ – фламбування страв.

https://www.youtube.com/watch?v=6bYNdSpEz9A – фламбування банана.

https://www.youtube.com/watch?v=RfmXUKV1kio – шоколадне фондю.

Завдання винесені на опрацювання :

  1. Перегляньте всі матеріали, як відео так і підручник.
  2. Коротко занотуйте у робочому зошиті.
  3. Дайте відповіді на такі питання (письмово):
  • Що таке траншування та фламбування страв?
  • Особливості приготування фондю?
  1. Спробуйте виконати  у домашніх умовах: траншування страви, фламбування солодких страв(банан)

Фото звіт виконаних завдань(фото зошита) надсилати у ViberОБ1/2 або на електронну адресу:popovich990@ukr.net

 

БАЖАЮ ВСІМ ЗДОРОВ’Я ТА ГАРНОГО НАСТРОЮ!!!

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів