Урок №8
Майстер виробничого навчання Попович Юлія Анатоліївна
приєднуєтесь до https://classroom.google.com/
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ код класу 7xmbzpf
Завдання для дистанційного виробничого навчання групи ОБ 1/2 «Офіціант; бармен» з професії «Офіціант» 4 розряду.
Зворотній зв'язок та спілкування у ViberОБ 1/2
Електронна адреса: popovich990@ukr.net
Skype:live:.cid.31ea39e96b3c8de0 Юлія Попович,
та в телефонному режимі.
Тема уроку №8 «Подавання страв в особливих видах посуду. Траншування, фламбування страв. Приготування страв на підсобному столику (гарідоні). Приготування фондю. Користування системою «Coravir».
Перед виконаннямнаступнихзавдань хочу наголосити Вам про необхідністьдотримуватисявимог з охоронипраці та безпекижиття:
1.Користуватисялишесправнимінвентарем та обладнанням.
2.Дотримуватися вимог електробезпеки особистої та виробничої гігієни та санітарії.
3. Дотримуватися правил організаціїробочогомісцяофіціанта.
Рекомендую в процесі підготовки до виконання робіт використовувати інтернет- ресурси:
http://divovo.in.ua/nacionalena-akademiya-pedagogichnih-nauk-ukrayini-institut-pro-v2.html?page=9 – техніка траншування страв.
https://studopedia.su/13_33847_dovedennya-do-gotovnosti-i-flambuvannya-strav.html - фламбування страв.
https://pidruchniki.com/1842112045001/turizm/sposobi_podachi_strav_zakusok – використання підсобного столика.
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D1%8E – фондю.
Відео за посиланнями:
https://www.youtube.com/watch?v=LU4Js1igrbk – траншування страв.
https://www.youtube.com/watch?v=sHB7z8fqfzQ – фламбування страв.
https://www.youtube.com/watch?v=6bYNdSpEz9A – фламбування банана.
https://www.youtube.com/watch?v=RfmXUKV1kio – шоколадне фондю.
Завдання винесені на опрацювання :
- Перегляньте всі матеріали, як відео так і підручник.
- Коротко занотуйте у робочому зошиті.
- Дайте відповіді на такі питання (письмово):
- Що таке траншування та фламбування страв?
- Особливості приготування фондю?
- Спробуйте виконати у домашніх умовах: траншування страви, фламбування солодких страв(банан)
Фото звіт виконаних завдань(фото зошита) надсилати у ViberОБ1/2 або на електронну адресу:popovich990@ukr.net
БАЖАЮ ВСІМ ЗДОРОВ’Я ТА ГАРНОГО НАСТРОЮ!!!
|