Головна Мій профіль Вихід RSS                                                                                                                                                                                                                                                                        Середа, 23.09.2020, 01:49                                                                                                                                                                                   
ВИ УВІЙШЛИ ЯК Гість | ГРУПА "Гості"


БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР 

ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

 https://www.facebook.com/vkapitoshka 

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 173
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Урок №9

Майстер виробничого навчання  Попович Юлія Анатоліївна

приєднуєтесь до https://classroom.google.com/  

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ  код класу 7xmbzpf

 

Завдання для дистанційного виробничого навчання групи ОБ 1/2 «Офіціант; бармен» з професії «Офіціант» 4 розряду.

Зворотній зв'язок та спілкування у ViberОБ 1/2

Skype:live:.cid.31ea39e96b3c8de0   Юлія Попович,

та в телефонному режимі.

Тема уроку №9 Обслуговування відвідувачів у торгівельній залі.Інструктаж з ОП в навчальній лабораторії.

Перевірна пробна робота.

 Офіціант 4 розряд.

Що таке сервіс в ресторані в 2019-м? | Ласун

Перед виконаннямнаступнихзавдань хочу наголосити Вам про необхідністьдотримуватисявимог з охоронипраці та безпекижиття:

1.Користуватисялишесправнимінвентарем та обладнанням.

2.Дотримуватися вимог електробезпеки  особистої та виробничої гігієни та санітарії.

3. Дотримуватися правил організаціїробочогомісцяофіціанта.

Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте підручник

http://book4cook.in.ua/?p=90 - Сало Я.М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа: Довідник офіціанта. – Львів: Афіша – 2007. – 301 с.

Рекомендую в процесі підготовки до виконання робіт використовувати інтернет- ресурси:

https://ppt-online.org/148874-презентація на тему «Організація обслуговування в ресторанах»

Фото звіт виконаних завдань(фото зошита) надсилати у ViberОБ1/2 або на електронну адресу:popovich990@ukr.net

БАЖАЮ ВСІМ ЗДОРОВ’Я ТА ГАРНОГО НАСТРОЮ!!!

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів