Головна Мій профіль Вихід RSS                                                                                                                                                                                                                                                                        Середа, 23.09.2020, 03:38                                                                                                                                                                                   
ВИ УВІЙШЛИ ЯК Гість | ГРУПА "Гості"


БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР 

ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

 https://www.facebook.com/vkapitoshka 

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 173
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Викладач Ткачук Лариса

приєднуєтесь до https://classroom.google.com/    СПЕЦПРЕДМЕТИ  код класу tnplvj2

Завдання для групи №27/2 «Кухар; офіціант» на період призупинення навчального процесу викладача Ткачук Л. В. з предмета

«Устаткування підприємств харчування», для зворотнього зв’язку використовувати електронну пошту tkachuklarisa05@ukr.net

 

Приготування тіста та виробів з нього

Тема уроку №29 «Організація роботи борошняного цеху. Робота з Збірником рецептур. Приготування фаршів різних видів. Приготування смажених виробів з тіста.»

 Перед виконанням наступних завдань хочу наголосити Вам про необхідність дотримання вимог з охорони праці та безпеки життя:

1.Користуватися лише справним інвентарем та обладнанням

2.Дотримуватися вимог електробезпеки та особистої та виробничої гігієни та санітарії. Особливо обережними слід бути при смаженні виробів вфритюрі!!!

3. Дотримуватися правил організації робочого місця кухаря для приготування виробів з тіста.

http://www.lviv-prestige-school.com.ua/ru/library/elektronna-biblioteka/item/v-s-dotsyak-ukrajnska-kuhnya

В. С. Доцяк -- «Українська кухня»

Перед початком роботи для повторення вивченого матеріалу з теми прочитайте підручник с В. С. Доцяк – «Українська кухня». 473-476, 483,485-491.

Завдання винесені на опрацювання 1 -- 4 бригада:

1.Налисники з сиром(В. С. Доцяк – «Українська кухня» ст.483)

2.Пиріжки смажені (В. С. Доцяк – «Українська кухня» ст.490)

3.Чебуреки http://tk.znu.edu.ua/nmk/Tvkp_lab19.pdf ( інструкційна картка №1096 чебуреки )

4.Пончики ( В. С. Доцяк – «Українська кухня ст.490)

Перед початком приготування страв перегляньте, будь ласка, відео за посиланнями:

https://www.youtube.com/watch?v=YbnAYOFLaKw –приготування налисників з сиром

https://www.youtube.com/watch?v=hLDgNmJHoBM –приготування чебуреків

https://www.youtube.com/watch?v=nHuJw2bXBMo –приготування пиріжків смажених

https://www.youtube.com/watch?v=7nEL7XjDbNY приготування пончиків

Хочу зазначити, що відео демонструє вам одну з можливих технологій приготування, а вам необхідно дотримуватися норм закладання сировини та технології приготування зазначених в інструкційно-технологічних картках.

Нагадую, що наше з вами  спілкування продовжується в телефонному режимі,в групі Viber, та електронною поштою. І не забуваємо про відеозвіти!

БАЖАЮ ВСІМ ЗДОРОВ’Я ТА ГАРНОГО НАСТРОЮ!!! Смачного!

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів