З 27.02.17р. по 03.03.17р. в БРЦПО у Черкаській області був проведений тиждень « Кухарів - кондитерів». Святковий настрій та атмосферу створювали за допомогою перегляду і обговорюванню фільмів, проведення майстер – класу, цитат, плакатів.
Головною подією цього тижня стало залучення учнів до заходів із розробленими завданнями посильного для них рівня. Особливу увагу було приділено розкриттю творчого потенціалу учнівської молоді.
У рамках тижня було проведено такі заходи :
- Проведено відкритий урок у групі №32 на тему: «Технологія приготування тіста на млинчики та виробів з нього» майстер в/ н Беляк В.Д.
- Проведено відкритий урок у групі №22 на тему: «Технологія приготування вареників з різними начинками» майстер/н Погрібна Л.В.
- Майстер клас дріжджового тіста , проведено майстрамиБРЦПО у Черкаській області.
- Брейн-ринг між учнями IIта IIIкурсу на тему : « Технологія приготування прісного тіста».
- Проведено майстер клас з приготування різновиду начинок .
Були запрошені на відкриті уроки : методист Безугла Л.О. голова метод.комісії Фертюк Л.С. |