21 лютого 2019 року на базі Багатопрофільного регіонального центру професійної освіти у Черкаській області відбувся СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ для педагогічних працівників професій рестораторства та торговельного напрямку на тему: «Підвищення якості підготовки робітничих кадрів шляхом формування професійних компетентностей у процесі навчання».Відкрила семінар-практикум методист НМЦ ПТО у Черкаській області Бабенко С.Ф.
Відкритий урок теоретичного навчання на тему :«Бенкет-чай. Особливості обслуговування» провела викладач спецпредметів професій харчового напрямку Третяк О.В.
Відкритий урок виробничого навчання: «Зустріч відвідувачів та приймання замовлення» провела майстер виробничого навчання Ткачук Л.В.
Після обговорення уроків відбулося засідання творчої групи педагогічних працівників з професії «Офіціант» : Підготовка та методичний супровід до Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Офіціант»
Методист НМЦ ПТО у Черкаській області Бабенко С.Ф. виступила з темою «Етапи організації та проведення Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності», та ознайомила всіх учасників творчої групи з матеріалами проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Офіціант».
Творчою групою були розроблені теоретичні і практичні завдання конкурсу та критеріїв оцінювання до них.
А також обговорили програму проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. Члени творчої групи поділилися досвідом щодо проведення конкурсів в ЗП(ПТ)О. |