Головна Мій профіль Вихід RSS                                                                                                                                                                                                                                                                        П`ятниця, 29.03.2024, 08:38                                                                                                                                                                                   
ВИ УВІЙШЛИ ЯК Гість | ГРУПА "Гості"


БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР 

ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

 https://www.facebook.com/BRZPO 

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 195
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:14
Тиждень охорони праці

З 24 квітня по 28 квітня 2017 року на території БРЦПО у Черкаській області було проведено «Тиждень знань з основ життєдіяльності та Дня охорони праці» метою якого було спрямування на роз»яснення  причин виникнення нещасних випадків та їх запобігання. Кожний день тижня був підпорядкований певній діяльності.

З нагоди старту  «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності»  для учнів центру було проведено загальну лінійку під девізом «Життя  нащ безцінний скарб. Бережім його», а для працівників збори на яких інженер з охорони праці Чумак Т.В. довела до відома план заходів з проведення тижня з охорони праці.

Класні керівники першого курсу провели виховні години на тему: «Моя безпека в моїх руках» та «Збережи себе – відверни біду»

Викладачі та майстри в/н взяли участь в засіданні круглого столу «Причини виникнення нещасних випадків та їх запобігання». Майстри в/н Онищенко І.А. та Погрібна Л.В. виступили з доповіддю «Безпека життєдіяльності людини» та «Безпека вашої дитини».

Вихователь гуртожитку Туркот Ю.Г. з бібліотекарем Мелішкевич С.В. провели годину спілкування «Безпека на дорозі – безпека життя»

Цікаво і нестандартно викладач ПДР Музика В.І. провів  тематичну вікторину «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху».

Медичний працівник закладу Чоповенко Н.В. провела з працівниками центру годину спілкування на тему «Перша медична допомога при отруєнні, опіках, ураженнях електричним струмом», а для учнів провела відкритий урок «Надання медичної допомоги під час надзвичайних ситуацій».

При проведенні батьківських зборів класні керівники груп виступили з інформацією про факти нещасних випадків з дітьми, їх причини і наслідки.

Завершальним етапом тижня був конкурс учнівських стіннівок «Безпечна праця  - моє безпечне майбутнє»

Інженер з охорони праці в кінці тижня підвела підсумки роботи з проведення заходів з роз»яснення причин виникнення нещасних випадків та їх запобігання.

Переглядів: 494 | Додав: vpl | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів