Головна Мій профіль Вихід RSS                                                                                                                                                                                                                                                                        Четвер, 25.04.2024, 09:54                                                                                                                                                                                   
ВИ УВІЙШЛИ ЯК Гість | ГРУПА "Гості"


БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР 

ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

 https://www.facebook.com/BRZPO 

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 195
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


12:09
ЗАЯВА ПРО НАМІРИ

ЗАЯВА ПРО НАМІРИ

Для забезпечення  питних, господарсько-побутових та виробничих потреб Багатопрофільного регіонального центру професійної освіти у Черкаській області по вул. Шкільна, 21 в с. Мокра Калигірка виникла потреба у будівництві  водозабірної

 

  1. Інвестор (замовник) Багатопрофільний регіональний центр професійної освіти у Черкаській області

Поштова і електронна адреса:  20540, Черкаська обл., Катеринопільській район, с. Мокра Калигірка, вул. Шкільна, 21.

Місце розташування майданчику будівництва (обєкта) планується будівництво свердловини на території  центру для забезпечення потреб у воді даного учбового закладу в с. Мокра Калигірка (існуюча територія багатопрофільного регіонального центру) по вул. Шкільна, 21.                            

Характеристика діяльності (об’єкта): будівництво водозабірної свердловини  для забезпечення водопостачання  учбового закладу  (питні, господарсько-побутові  та виробничі потреби), улаштування зон санітарної охорони. Транскордонний вплив відсутній. Період експлуатації водозабірної свердловини складає 25 років.

Технічні і технологічні дані: очікуваний дебіт свердловини – 5,0 м3/год. Глибина розвідувально-експлуатаційної (водозабірної) свердловини -120 м. Насосна станція над свердловиною заглибленого типу з залізобетонних кілець діаметром 2м. Водоносний горизонт – зона тріщинуватості кристалічних порід та їх кора вивітрювання. Верхнім водотривом є суглинки, глини, каоліни  з дресвою, загальною потужністю до 28,5 м, які захищають водоносний горизонт від поверхневого забруднення. Нижнім водотривом в районі слугують монолітні кристалічні породи.

 

  1. Соціально-економічна необхідність планової діяльності:

Для забезпечення водопостачання (питні, господарсько-побутові, виробничі потреби Багатопрофільного регіонального центру професійної освіти у Черкаській області.

 

  1. Потреба в ресурсах при будівництві і експлуатації

земельних – 0,2826га на території  багатопрофільного регіонального центру с. Мокра Калигірка, вул. Шкільна, 21 Черкаська область в адміністративних межах Мокрокалигірської об’єднаної громади.

Багатопрофільний регіональний центр професійної освіти користується земельною ділянкою площею 4655 м2.;

сировинних – при експлуатації не потрібно, під час виконання будівельних робіт згідно до кошторисної документації;

енергетичних (паливо, електроенергія, тепло) – відповідно до технічних умов РЕМ Звенигородського району ПАТ «Черкасиобленерго»;

водних – при експлуатації очікуваний дебіт свердловини – 5,0 м3/год (120,0м3/добу);

трудових – 1 особа за рахунок існуючого обслуговуючого персоналу учбового закладу.

 

4 Транспортне забезпечення (при будівництві й експлуатації): при будівництві - транспорт генпідрядної організації, при експлуатації не потрібно.

5. Екологічні та інші обмеження планованої діяльності за варіантами: дотримання зон санітарної охорони свердловин, що складається із 3-ох поясів: радіус 1-ого поясу (30м)- суворого режиму, 2-ого (66м) та 3-ого (467м) поясів обмеженого режиму, вимог діючого санітарного та екологічного законодавства України, в т.ч. ДСТУ 4808:2007 «Джерела централізованого питного водопостачання. Гігієнічні та екологічні вимоги щодо якості води і правила вибирання». Оформлення дозволу на спеціальне водопостачання відповідно до вимог Водного кодексу України та дотримання його умов.

 

  1. Необхідна еколого-інженерна підготовка і захисти території за варіантами:

- обов’язковий збір, зберігання та вивезення відходів, що будуть утворюватись в процесі будівництва та утилізація відходів виробництва відповідно до правил і норм, встановлених законодавством України.

 

  1. Можливі впливи планованої діяльності (при будівництві й експлуатації) на навколишнє середовище:

клімат і мікроклімат – не впливає;

повітряне - очікувані викиди в атмосферне повітря при експлуатації відсутні.

водне – не впливає на поверхневі і грунтові води, окрім вод тріщинуватої зони кристалічних порід та зони їх вивітрювання, на який впливає локально;

грунти – відсутні.

рослинний і тваринний світ, заповідні об’єкти – відсутні;

навколишнє соціальне середовище (населення) – суттєво не впливатиме;

навколишнє техногенне середовище – суттєво не впливатиме.

 

8. Відходи виробництва і можливість їх повторного використання, утилізації, знешкодження або безпечного захоронення відходи відсутні.

 

 9.Обсяг виконання ОВНС: відповідно вимог державних будівельних норм ДБН А.2.2-1-2003 «Склад і зміст матеріалів оцінки впливів на навколишнє середовище (ОВНС) при проектуванні і будівництві підприємств, будинків і споруд», інших чинних нормативних документів для водозаборів підземних вод.

   10. Участь громадськості: ознайомитись з матеріалами проекту та подати пропозиції громадські організації та окремі громадяни можуть з понеділка по п’ятницю з 800 до 1700 на протязі місяця з моменту публікації «Заяви про наміри» в ЗМІ за адресою: Черкаська область, Мокрокалигірська сільська об’єднана громада, Звенигородського району,  яка знаходиться за адресою:

E-mail адреса: m-cr@meta.ua

телефон: 04742-9-12-42

 

 

Переглядів: 268 | Додав: vpl | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів