Головна Мій профіль Вихід RSS                                                                                                                                                                                                                                                                        П`ятниця, 29.03.2024, 09:40                                                                                                                                                                                   
ВИ УВІЙШЛИ ЯК Гість | ГРУПА "Гості"


БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР 

ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

 https://www.facebook.com/BRZPO 

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 195
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


2грудня у ДНЗ "Васильківський ПЛ" відбувся обласний семінар викладачів та майстрів виробничого навчання будівельного напрямку на тему: "Дидактичне забезпечення професійної підготовки робітників будівельного напрямку".
Метою семінару було створення оптимальної системи навчально - методичної документації і засобів навчання учнів відповідно до державних стандартів професійно-технічної освіти з будівельних професій.
Відповідно до теми семінару було проведено урок теоретичного навчання, викладач І категорії Дашко В. П., та фрагмент уроку виробничого навчання, майстер виробничого навчання Куліков Я. Г..
Переглядів: 549 | Додав: vpl | Дата: 03.12.2015

Напередодні Дня Збройних сил України у ДНЗ «Васильківський ПЛ» було проведено урок мужності на тему: «Захист Вітчизни – священний обов’язок кожного», який провів викладач предмету Захист Вітчизни Максимчук Віктор Миколайович і майстер виробничого навчання Кучеренко Вадим Віталійович.
Адже наша Батьківщина – це не просто земля. Це та земля, якій у роках історії не було місця, якій довелося винести стільки страждань, стільки ганебних підлих зрад, зазнати стільки голодних років, що стає моторошно на душі. Щоби знову не повторилося страхіття минулих часів, треба піклуватися про власну Батьківщину, охороняти її спокій берегти її поля і ліси. Без цього всього вона загине, а разом з тим і ми залишимося без Вітчизни, - так говорив він учням ліцею.
«Хоч би що не сталося з Вітчизною, хоч би як ворог не хотів завоювати її свободу, усі ми повинні стати на її захист» - так говорили учні ліцею Мельниченко Ілона, Кузьменко Влад, К ... Читати далі »
Переглядів: 511 | Додав: vpl | Дата: 03.12.2015

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів